Wellness

A wellness magába foglalja a hőterápiát, a meleg és a hideg testre gyakorolt ​​terápiás hatását és egyéb terápiás eszközöket, szaunákhoz és masszázsokhoz.

A pakolások és masszázsok egyik legnépszerűbb eszköze a tőzeg. Kiváló tulajdonságainak köszönhetően ez a tisztán természetes termék eldobható tőzegpakolásként, hőhordozóként használható wellness létesítményekhez otthon és a fürdőben.

A paraffin és a fangoparaffin a hőterápia, a pakolás és a bőrápolás hagyományos és népszerű eszközei. A tiszta paraffin mellett táblák, lapok, granulátumok, gyöngyök vagy tiszta olaj formájában is kínálunk mentolos, gyógynövénykivonatú, tápláló és ápoló anyagokkal kiegészített paraffint. Professzionális és otthoni használatra is többféle paraffin melegítő edény közül választhat.

A hőterápia eszközkínálatát különféle segédeszközök egészítik ki az izmok és ízületek melegítésére és hűtésére.

A wellness masszázsok a test átfogó megközelítését jelentik, különös tekintettel az egészségre, szépségre és bőrkezelésre. Ezért is találhat nálunk szépségmasszázs felszerelést - peeling sókat, fóliákat pakolásokhoz, csokit és mézet masszázsokhoz, masszázsgyertyákat és egyéb választékot a maximális pihenésért.

A masszázst és a wellnesst otthona kényelmében is élvezheti. Válasszon a wellness kiegészítők és a fürdőkészítmények széles kínálatából.

A szaunázás mindenképpen a wellness része. Professzionális esszenciák és kivonatok az illat- és aromaterápiához a szaunában, valamint a szaunakellékek széles választéka segít Önnek és vendégeinek a még jobb szaunaélmény eléréshez.

A Moxa egyre több kedvelőre tesz szert a masszőrök és a nagyközönség körében. Az akupunktúrával ellentétben egyszerűbb és intuitívabb. A Moxa otthona kényelmében is használható.

A wellness ajánlatot a száraz szénsavas (CO2) fürdőhöz való zsákok egészítik ki.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 226 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 226 termékek