Fix ágyak masszázsra, kozmetikára, orvosoknak | velvesa.hu

Stabil masszázsasztalok

A fix masszázságyak új generációja eltávolítható csúszásgátló lábakkal, kényelmes kárpitozással és higiénikus papírlepedő-tartóval.

Többféle méret és kiegészítő igény szerint. Praktikus és stabil ágyak masszőrök, gyógytornászok, kozmetikusok és orvosok számára egyaránt.

A többrészes ágyak  állítható felső résszel rendelkeznek, 45°-os szögben az ágy szintje felett és 35°-os szögben az ágy szintje alatt. A három részből álló felső rész választható, ahol a középső rész megtámasztja a fejet, az oldalsó kartámasz pedig bármely helyzetbe mozgatható és könnyen rögzíthető, akár 14 cm-rel a fejrész szintje alatt.

12 műbőr szín közül választhat. A szerkezet színét a RAL palettáról választhatja ki.

A fix ágyak méretre készülnek. Alapkivitelben az ágyat 70 x 195 cm méretben gyártjuk, szélessége 60 - 90 cm, hossza 190 - 210 cm. Elérhető speciális méretben is, akár 100 x 200 cm-es felülettel, amely alkalmas Vojta vagy Bobath gyakorlatok végzésére.

Az ágy lába eltávolítható a könnyebb szállítás érdekében. A láb alján csúszásgátló gumikerék található. A lábak alsó része fel vagy lecsavarható, ha a talaj egyenetlenségeit ki kell javítani. Az ágy lába bármilyen magassággal rendelhető.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 3 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 3 termékek

Ez a weboldal sütiket használ a lehető legkellemesebb felhasználói élmény elérése érdekében. Több informació