Növényi és paraffin masszázsolajok | velvesa.hu

Masszázsolajak

A masszázsolajok a leggyakrabban használt és legnépszerűbb masszázstermékek. Természetes zsírtartalmuknak és jó csuszamlóságuknak köszönhetően kiválóak masszírozáshoz és a bőr nagyon jól viseli.

Az olajmelegítők lehetővé teszik az emberi test hőmérsékleténél melegebb olajjal történő masszírozását. Az izmok gyorsabban felmelegednek, az ízületek ellazulnak, az olaj hatóanyagai gyorsabban felszívódnak a szövetekbe, így a masszázs hatékonyabb.

A Tomfit,  Rival, Emspoma és Yamuna márkák által képviselt ásványi olajok kiváló csuszamlást és többféle hatást biztosítanak. Válasszon semleges illatú paraffinolajat vagy illatos olajat. A gyógynövények, illóolajok és parfümök kivonatai nemcsak kellemes illatot kölcsönöznek az ásványi olajoknak, amelyek pihentető hatásúak a testre és lélekre, hanem a kiválasztott összetevők által megfelelő hatékonyságot is biztosítanak. Az ásványi olajok kevésbé szívódnak fel a bőrbe, mint a növényi olajok, így kisebb mennyiség is elegendő.

A növényi olajok illetve a növény egyes részeiből préselt olajok keverékei vagy csak egy növényből hidegen sajtoltva nyert tiszta olaj. Kiváló választás a bőrnek, különösen a pihentető masszázsokhoz. Megnyugtatják, táplálják és ápolják a test és az arc bőrét. Több féle a születés első napjától kezdve alkalmas gyermekek számára is. Az ásványi olajokhoz hasonlóan a növényi olajokat is illóolajokkal, gyógynövénykivonatokkal és parfümökkel dúsítják. Az olaj, mint hordozó, képes bejuttatni a kiegészítő hatóanyagokat a bőrbe és a mélyebb szövetekbe.

Az olajkivonatok a gyógynövények koncentrált kivonatai növényi olajban, amelyet különböző masszázstípusokhoz használnak az olajban macerált gyógynövény fajtája szerint.

A magnéziumolaj nem olaj a szó szoros értelmében. Ez egy magnéziummal telített oldat, amely felvitele után gyorsan mélyebbre jut a szövetbe és szinte azonnal magnéziummal látja el. Görcsoldó hatású, főleg a lábikra és a comb tájékán.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 250 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 250 termékek

Ez a weboldal sütiket használ a lehető legkellemesebb felhasználói élmény elérése érdekében. Több informació