Aromalámpák

Az aromalámpák az illóolajok elpárologtatásával biztosítják az aromaterápia pozitív hatását és kellemes, pihentető légkört teremtenek bármilyen környezetben.

Az aromaterápia jótékony hatással van a lélekre és a testre. Oldja a stresszt, javítja a hangulatot és megnyugtat. Ezt az illóolajok elpárologtatásával teszi. Az illatlámpák hatékonyan illatosíthatják a masszázsszalonok vagy egészségügyi intézmények helyiségeit, egyszerű használatuknak köszönhetően pedig otthon is élvezheti az aromaterápiát.

A lámpa felső mélyedésébe víz és illóolaj keverékét öntjük, vagy illatos viaszt helyezünk az elpárologtatáshoz. Az aromalámpához adott illóolajok jótékony hatása alapján választhatja ki az illatot, például a levendula nyugtató és elősegíti a jó alvást, a citromfű citronellával fájdalomcsillapító és vérnyomáscsökkentő, a citrom és a narancs friss illatával pozitív hangulatot kelt, a litsea cubeba jótékony hatással van a légutakra, a zsálya pedig segít emésztési problémák esetén.

A lámpa aljába teamécsest helyezünk, amely felmelegíti a lámpában lévő vizet, illetve viaszt és így az illóolajok illatát terjeszti a levegőbe.
Az aromalámpák változatos formában, méretben és színvariációban készülnek, így a nyugtató hatás mellett a belső terek esztétikai kiegészítője is.


A modern kerámia aromalámpák különböző formában, méretben és színvariációban készülnek, így a pihentető hatások mellett a belső terek esztétikai kiegészítői is. leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 2 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 2 termékek