Fűtőkötegek

A fűtő gyógynövénykötegek természetes füstölők, amelyek sajátos természetes aromával elmélyíthetik a masszázs, illetve a fizioterápia élményét és pihentető hatását.

A gyógynövényes fűtőkötegek nyugtató légkört teremtenek, csökkentik a stresszt, a feszültséget és elősegítik a minőségi alvást. Ezenkívül a fűtőkötegek füstje megtisztítja a levegőt és elriasztja a rovarokat.

A fűtőkötegek alkalmasak masszázsszalonokba, gyógyászati létesítményekbe és otthoni használatra egyaránt. Meditációk, imák vagy rituálék során a gyógynövénykötegekből származó füst arra szolgál, hogy eltaszítsa a negatív energiát a tárgyakból, terekből és aurákból.

A fűtőkötegek gyártásához a legnépszerűbb gyógynövény a fehér zsálya és a kék zsálya. A fehér zsályát sajátos fűszeres aroma, míg a kék változatát a levendulához hasonló finom aroma jellemzi. A gyógynövénykötegeket jótékony hatásuk szerint kombináljuk. A levendula, az eukaliptusz vagy a menta például a zsálya illatának kiegészítésére és pozitív tulajdonságainak kiemelésére használható.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 3 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 3 termékek