Melegítő alátétek

Az elektromos melegítőpárnák, melegítőtakarók és papucsok kényelmet és gyors felmelegedést biztosítanak a masszázságyon.

Az elektromos melegítő alátétek a masszázs és a terápia magasabb színvonalának részét képezik. A vendég kívánságának megfelelő hőmérsékleti komfort lehetővé teszi a masszőr számára, hogy kissé csökkentse a hőmérsékletet a masszázsszobában. Mivel a masszírozás fizikailag megterhelő munka, jobb, ha a masszőr néhány °C-kal hűvösebb helyiségben dolgozik, mint a fekvő vendég. A melegítő alátét segíthet kiegyenlíteni ezt a különbséget.

A melegítő alátét otthoni használatra is alkalmas. Nincs is kellemesebb, mint egy fárasztó nap után a meleg ágyba feküdni. Ezenkívül különféle betegségek és megerőltető fizikai aktivitás esetén a melegítés felgyorsíthatja a gyógyulást. A hát alatti melegítő alátét ellazítja az izmokat és serkenti azokat. A meleg nyugtató hatással van az idegrendszerre és a stressz ellen is.

Az elektromos melegítő alátétek és a melegítő- és masszázspapucsok alkalmasak ajándékba időseknek, fázóknak, vadászoknak, horgászoknak, nyaralókba. Értékelni fogják azok, akiknek végtagjaiban rossz a vérkeringés, akiknek hideg a keze és a lába.

A legtöbb elektromos melegítő alátét kellemes felületű, állítható fűtési fokozatokkal, túlmelegedés elleni védelemmel, automatikus kikapcsolás beállítási lehetőséggel rendelkezik, és mosógépben is mosható.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 9 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 9 termékek