Egyhasználatú lepedők

A nem szőtt anyagból vagy papírból készült egyszerhasználatos lepedők magas higiéniai színvonalat és gazdaságos megoldást kínálnak minden üzemtípus számára.

A nem szőtt anyag kellemesen puha tapintású, semleges a bőrhöz és jól nedvszívó. Megvédi a masszázságy, a vizsgálóasztal, a masszázsszék vagy a kozmetikai asztal felületét a kezelőszerek vagy az izzadtság által okozott szennyeződésektől.

Egyszer használatos lepedőket kínálunk különböző szélességgel és különböző tekercsben. A perforált lepedők 100 m-enként előre kivágott perforációkkal rendelkeznek, így olló használata nélkül könnyen leválasztható a kívánt hosszúság.

Kínálatunkban a legnépszerűbbek a nem szőtt anyagból készült, előre vágott egyszer használatos lepedők pontosan a masszázságyhoz tartozó méretben.

A kétrétegű papírlepedők különösen hasznosak olyan masszázsoknál és kezeléseknél, ahol olyan masszázsszerekkel dolgozunk, amelyek színeznek, pl. csokoládé, méz, tőzeg vagy orbáncfű olaj. Alkalmasak szépségszalonban végzett eljárásokra is, és szoláriumban vagy orvosi rendelőben is használhatók.

A vízálló kétrétegű egyszer használatos lepedők alsó rétege fólia. Jó szolgálatot tesznek minden folyékony termékkel végzett kezelés során. Masszázs- vagy szépségszalonban főleg pakolások, peelingek használatakor. A vízálló egyszer használatos lepedőket gyakran használják orvosi rendelőkben különböző típusú vizsgálatokhoz a vizsgálóasztalok védelmére.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 20 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 20 termékek