Nagykereskedelem

Masszázsiskolák

Megtiszteltetés számunkra, hogy masszázsiskolákkal működhetünk együtt. Örömmel támogatjuk a masszőrök munkáját. Ezért a masszőriskolák részére megfizethető nagykereskedelmi árat biztosítunk a teljes termékcsaládra! Vegye fel a kapcsolatot kollégánkkal, küldje el a szükséges adatokat, hogy nagykereskedelmi fiókot tudjunk létrehozni Önnek.

E-shop / Viszonteladók

Érdeklődik termékeink iránt? Szeretné ajánlani ügyfeleinek is? Érdekes nagykereskedelmi ajánlatunk van az Ön számára. Csak annyit kell tennie, hogy felveszi velünk a kapcsolatot. Kollégánk ellenőrzi az adatait, és egyéni ajánlatot készít Önnek nagykereskedelmi árakkal.

Masszőr

Kedvező nagykereskedelmi árat kínálunk a kiválasztott termékekre mindazoknak, akik extra gondoskodást szeretnének nyújtani ügyfeleiknek. Ha Ön masszőr, gyógytornász, sportedző, orvos vagy bármilyen terápiás és wellnessz ellátást biztosít, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy hozzájusson a kiválasztott termékek kedvező árajánlatához. Termékkínálatunkat folyamatosan frissítjük, az újdonságokról mindig tájékoztatjuk Önt. Vegye fel velünk a kapcsolatot, és tudja meg, hogyan kaphat többet.

Sógor Sarolta

Ügyfélszolgálat 08:00 - 16:00

Sógor Sarolta

Szeretne velünk együttműködni? Írjon nekünk.