Fürdősók

A fürdősók természetes alapon készülnek. A fürdőben nem csak felfrissítenek, de különféle egészségügyi problémákon is segíthetnek.

A fürdősók professzionális használatra alkalmasak pedikűr, kozmetikai és masszázs szalonokban, eljárások kiegészítéseként vagy kezelésként, bőrpuhításként és fertőtlenítésként pedikűr vagy masszázs előtt. Azonban otthon is használhatók minden fürdőszobában.

A fürdősót az illata vagy az egészségügyi problémák és a felhasználási cél szerint válasszuk. Mindegyik fürdősó nagy mennyiségű ásványi anyagot tartalmaz, így egyszerre tisztítja és táplálja a bőrt.

Az Epsom fürdősó gyermekek számára is alkalmas. Javítja a mobilitást, enyhíti a duzzanatot és a migrént. A magnézium fürdősó fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkezik, valamint edzés előtt és után izomláz ellen is hat. A Holt-tengeri fürdősó a legmagasabb koncentrációban tartalmazza a gyógyító ásványi anyagokat, és alkalmas a reumás fájdalmak enyhítésére, a csontok vagy a köröm erősítésére. A gyógyiszapos só alkalmas bőrproblémákkal küzdők számára.

Mindenképpen a levendulás fürdősó a legnépszerűbb, elsősorban illata, de nyugtató, pihentető hatása miatt is.

A fürdősók alkalmasak lábfürdőre, teljes testfürdőre vagy a fájdalmas területek borogatására. Az elpárolgott sóoldat belélegzése aromaterápiás hatású, ellazítja a légutakat és teljes ellazulást biztosít.

A fürdősó nagyszerű módja annak, hogy testét és elméjét jótékonyan megtisztulva és jól megérdemelt pihenéssel kezelje.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 9 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 9 termékek