Természetes fürdősók jótékony hatással a szervezetre | velvesa.hu

Fürdősók

A fürdősó használata nagyszerű módja annak, hogy átadja magát a jótékony tisztításnak és a jól megérdemelt pihenésnek a test és a lélek számára.

A fürdősók természetes alapon készülnek. Nemcsak felfrissítik a fürdőt, hanem különféle problémák esetén segítenek is. A fürdősók hatása az izomlazítástól a fájdalomcsillapításon át a különböző bőrbetegségek kezeléséig terjed.
A legjobb fürdősó kiválasztása meg kellene hogy feleljen az Ön preferenciáinak és problémáinak. Az Epsom fürdősó gyermekek számára is alkalmas. Javítja a mobilitást, enyhíti a duzzanatot és a migrént. A magnézium fürdősó antiszeptikus és fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkezik, valamint edzés előtti és utáni izomláz ellen is hat. A Holt-tengeri fürdősó a legmagasabb koncentrációban tartalmazza a gyógyító ​​ásványi anyagokat, alkalmas a reumás fájdalmak enyhítésére, a csontok vagy a köröm erősítésére. Wellness létesítményekben és otthon is használhatóak.
A fürdősó alkalmas a lábakra, teljes testfürdőhöz vagy a fájdalmas területek pakolására. A fürdősókból elpárolgott sóoldat belélegzése aromaterápiás hatású, ellazítja a légutakat és teljes pihenést biztosít.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 7 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 7 termékek

Ez a weboldal sütiket használ a lehető legkellemesebb felhasználói élmény elérése érdekében. Több informació