A szolgáltatások áttekintése

Tudjuk, hogy a legjobbak szeretnének lenni ügyfeleik gondozásában.
Mi pedig a legjobbak szeretnénk lenni az Önök gondozásában.

Expressz szállítás

Szeretné a következő munkanapon megkapni a rendelt árut? Mivel az áru nagy része raktáron van, a munkanapon 12:00 óráig beérkezett összes megrendelést még ugyanazon a napon küldjük, a megrendelést 24 órán belül (a következő munkanapon) kézbesítjük Önnek.

Kedvezményes szállítás

A kisebb külldeményeket partnerünk a Packeta szállítja Önnek mindössze 990 Ft-ért. A 25.000 Ft feletti csomagokat ingyen szállítjuk.

Több mint 1000 termék raktáron

Arra törekszünk, hogy az áru mindig raktáron legyen, hogy a lehető leghamarabb tudjuk kézbesíteni Önnek.

Az csomagküldő pontok sűrű hálózata

Partnereink (Packeta és Express One) több mint 2800 gyűjtőhelye áll rendelkezésre. A csomagot akkor és ott veszi fel, ahol Önnek a legjobban megfelel.

Hűségprogram

Örülünk, ha az ügyfeleink ismételten visszatérnek hozzánk. Ez a bizonyíték számunkra, hogy a lehető legjobban végezzük a munkánkat. A regisztrált hűséges vásárlóknak minden 360 Ft vásárlás után 1 hűségpont jár. Az összegyűjtött hűségpontokat bármikor vásárlási kedvezményre válthatja.

Ingyenes visszaküldés

Nem jól választott? Semmi baj. Az árut 14 napon belül küldje vissza, a postaköltséget mi fizetjük. Reklamálja a terméket? Gond nélkül. A garanciális idő alatt a szállítási költséget mi álljuk.

Tanácsadó

Szüksége van tanácsra? Itt vagyunk. Készségesen válaszolunk kérdésére telefonon, e-mailben vagy a közösségi hálózatokon keresztül. Mindig a lehető leghamarabb.

10+ éve a piacon

Örömmel megosztjuk Önökkel sokéves tapasztalatunkat az általunk forgalmazott termékekkel kapcsolatban. Újdonságokat keresünk, együttműködünk masszázsiskolákkal, jó kapcsolatokra törekszünk a beszállítókkal és ügyfeleinkkel. Masszázsközösséget építünk, amelybe Önt is meghívjuk.

Egy márka több országban

Magyarország, Szlovákia, Csehország, Románia. Minden ország számára kényelmes vásárlást kínálunk a kiválasztott ország nyelvén és pénznemében.

Wishlist - Kívánságlista

Tetszik Önnek a termék? Gondolkodik, hogy a jövőben megveszi? Jelölje meg a terméket szívecskével, és bejelentkezés után megtalálja a kívánságlistáján.

Megvásárolt termékek

A listán megtalálja azokat a termékeket, amelyeket nálunk vásárolt. Nem kell keresnie az e-shopban, egyszerűen csak kattintson a termékre és vásárolja meg újra. A lista segítségével nem felejti el a fogyó-t és a gyakran vásárolt termékeket.

Nagykereskedelmi partnereink nem csak a nagyok

A kiválasztott termékekhez nagykereskedelmi áron hozzáférhetnek masszőrök, terapeuták, orvosok és sportszakemberek egyaránt. Nagykereskedelmi árak masszázsiskolák, e-shopok és boltok számára is.

Masszőr magazin

Rendszeresen publikálunk cikkeket a masszőrök és a terapeuták életéből. Egyesíteni akarjuk a masszázsközösséget, és lehetővé tesszük Önnek, hogy beszéljen, új dolgokat tanuljon, tapasztalatokat osszon meg, és új információkat és felismeréseket nyerjen.

Kedvezményes csomagok

Kínálatunkban kedvezményes áron megtalálja a népszerű termékeket többdarabos csomagolásban.

Fizessen úgy, ahogy Önnek a legjobb

Nálunk készpénzzel fizethet a futárnak a termék átvételét követően (utánvéttel). Ha inkább a készpénz nélküli fizetést részesíti előnyben, online fizethet kártyával vagy banki átutalással.