Segédeszközök masszőröknek

Kiegészítők és segédeszközök, amelyek megkönnyítik, hatékonyabbá és kellemesebbé teszik a masszőr munkáját.

Az olajmelegítők a szalonban nem csak arra vannak, hogy a vendégnek kellemes érzést nyújtsanak. A felmelegített masszázsolaj gyorsabban felmelegíti a bőrt és az izmokat, ami jól ellazul, a masszőr kevesebb erőfeszítésével pedig jobb lesz a masszázs összeredménye. Az olaj meleg érzése rendkívül pihentető a vendég számára. Hideg kezű masszőröknek, kozmetikusoknak, pedikűrösöknek is ajánljuk az olaj melegítőket. A meleg olaj tenyérre való felhordása után a kezek gyorsan felmelegednek, és a vendég nem érez kellemetlen érzést.

A bambuszrudak speciális eszközök a bambusz masszázshoz. A gyorsan növő világos bambuszból készült különböző méretű és formájú rudakat simítják és lakkozzák. Az egész testet speciális technikával masszírozzák. Ezzel az eszközzel végzett masszázs mindig érdekes a masszőr számára, mert a kezek különböző mozdulatokat hajtanak végre, és a klasszikus svédmasszázs során rendkívül megerőltetett hüvelykujj pihen.

Az olyan apró segédeszközök, mint a fejmasszírozó vagy az akupresszúrás masszázsgyűrűk és karkötők hasznosak az ujjak és a kezek gyors ellazításához, például két vendég közötti szünetben. Ezek a kis segítők nagy hatással vannak a vérkeringésre, nyugtatják, ellazítják az izmokat és inakat, és segítenek a merev vagy hideg ujjak, fejfájás és stressz esetén, valamint praktikus apró ajándékként is.


Az egy vagy két flakonos masszázsolaj tokjai nem csak a mobil masszőröket szolgálják ki. Használhatja rendszeresen a gyakorlatban vagy különféle rendezvényeken masszázs közben is. Masszázsolajat, emulziót vagy funkcionális krémet adagolóval ellátott palackokba tölthet, a masszázsszerek pedig mindig kéznél vannak. A nagyobb tok cipzáras zsebbel is rendelkezik. A tokokhoz cserepalackokat is kínálunk, hogy mindig kéznél legyen a megfelelő masszázsolaj.

A masszírozó ujj vagy hüvelykujjkímélő, más néven nyomóhüvelykujj egy speciálisan kialakított eszköz, amelyet elsősorban a triggerpontok (indítópontok) kezelésére terveztek. Formájának köszönhetően könnyen kézben tartható, és igazán erős nyomás kifejtését teszi lehetővé kisebb erő kifejtése mellett.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 37 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 37 termékek