Segédeszközök masszázs alkalmazásához | velvesa.hu

Masszázs segédeszközök

Kiegészítők és segédeszközök a masszőr számára.

A fejmasszírozó rendkívül népszerű masszázs segédeszköz fejmasszázshoz. A masszázspókot helyezze a fejre, mint a sapkát, és felfelé, lefelé illetve körkörös mozdulatokkal stimulálja a fejbőrt és az idegvégződéseket. Rendszeres használata jótékony hatással van a haj növekedésére és minőségére a fejbőr vérbősége által. Segít fejfájás és stressz esetén. Praktikus ajándék.

Az egy vagy két edényre alkalmas masszázsolaj tartó tok övvel főleg mobil masszőrök részére vagy különféle rendezvényeken végzett masszázsok során használható. Lehetővé teszi, hogy mindig kéznél legyen a masszázstermékek. A nagyobb tokban cipzáras zseb is található.

A masszírozó ujj vagy hüvelykujj kímélő illetve nyomó hüvelykujj egy speciálisan kialakított eszköz, amelyet elsősorban a trigger-points (kiváltó pontok) kezelésére terveztek.

Az akupresszúrás masszázs segédeszközök - gyűrű és karkötő - nagyszerű apró segédeszközök. Fáradt ujjakra és kezekre, hideg ujjak esetében, masszőröknek, hangszeren játszóknak, mindazoknak, akik munkája nagy mértékben megterheli a kezeket és az ujjakat. Serkentik, megnyugtatják, ellazítják az izmokat és az inakat. Alkalmas mint ajándék.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 28 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 28 termékek

Ez a weboldal sütiket használ a lehető legkellemesebb felhasználói élmény elérése érdekében. Több informació