Illóolajok és aromaterápia

Az aromaterápia évszázadok óta része a wellnessnek, a masszázsoknak és az emberi test és lélek ápolásának. Jótékony hatással van a testi és lelki egészségre.

Az illatolajok már nagyon régóta kísérik az emberiséget. Hippokratész már az ókorban égette a gyógynövényeket, és parázslóan a betegek közelébe helyezte. Az aromaterápia az illatról szól, konkrétan a gyógyító illatról, ill szagról, mert az illat érzékelése nagyon egyéni.

Az illóolajok az aromaterápia legszélesebb körben használt fajtái. Diffúzorokban vagy aromalámpákban használják inhaláláshoz, fürdőben vagy a masszázsolajok részeként. A tiszta egyfajú természetes illóolajokat leggyakrabban a növények különböző részeiről desztillálással nyerik.

Az illóolaj keverékeket speciálisan összekeverik, hogy fokozzák a keverék részét képező illóolajok kölcsönös hatását. Alkalmasak inhalálásra, masszázsra vagy fürdésre is.

A természetes légfrissítők megfelelő kombinációban hasznosítják az illóolajok erejét, hogy befolyásolják a hangulatot, a légzést, valamint az általános közérzetet és egészséget. Csak 100%-ban természetes illóolajokat tartalmaznak mesterséges illatanyagok nélkül, és jól tolerálják az allergiás és asztmás személyek is.


Az illatos gyertyák nem csak masszázsszalonban, hanem otthon vagy irodában is hasznosak, kellemes illatos légkört teremtenek.

Az aromalámpák víz és illóolaj keverékének levegőbe párologtatását használják fel. Kellemes dizájn kiegészítők, könnyen kezelhetők, nem igényelnek áramot, a bennük lévő gyertyafény pedig hozzájárul a kellemes hangulat megteremtéséhez.

A füstölők és fűtőkötegek különféle gyanták, fakéreg, szárított virágok és szárított gyógynövények kötegei, leggyakrabban különböző típusú zsálya. A fűtőköteg parázslása erős gyógynövényes illatot kelt, amely energikusan tisztítja a teret.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 76 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 76 termékek