Szizál, Luffa, Rami, Len

Nálunk természetes anyagokból készült masszírozó mosószivacsokat, kesztyűket, öveket és kerekeket talál, melyek az egész test, így az arc hámlasztására és lemosására is szolgálnak.

A természetes anyagokból készült wellness kiegészítőkkel történő peeling puhává és kellemesen serkentetté teszi a bőrt. A legtöbb természetes anyag érdes tapintású, de meleg vízben áztatás után meglágyul. Szükség szerint kényeztetheti magát egy erősebb vagy gyengédebb peelinggel.

A szizál a szizál agávé leveleiből nyert textilszál. A szizálszálból fürdőszobai kiegészítőket készítenek, köteleket, zsineget tekercselnek, papírt, szőnyeget és sok más terméket készítenek belőle. A szizál rost viszonylag durva, testhámlasztáshoz, valamint száraz és nedves testmasszázshoz ecsetek sörtéjeként használják peelinggel.

A luffa Délkelet-Ázsiából származik, itt üvegházban termeszthető. Fiatalon fogyasztható, uborkaszerű termésű növény. Amikor a gyümölcsök beérnek, megbarnulnak és kiszáradnak, hámozás után természetes barna-sárga színű rostos szivacs marad. A luffa az egész test hámlasztására, mosására természetes szivacsként stb. Vízben áztatás után megpuhul. Maradékai biohulladékként komposztálhatók.

A rámia vagy kínai fű egy csalánszerű növény, amelyet textilipari célokra termesztenek. Előnye, hogy nedvesen ellenáll a penésznek és a baktériumoknak, termékei pedig nem száradnak el olyan gyorsan, mint a pamut.

A len hagyományos Európában termesztett növény, amelyet a textiliparban használnak. A lenszövet tartós, hűsítő és erős.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 11 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 11 termékek