Testmasszázs

Masszázseszközök széles választéka a hát, a nyak, a derék és az egész test masszírozására.

A masszírozó alkalmas mindennapos masszázsra és stresszoldásra, elsősegélyként merev és fáradt izmok esetén. Az otthoni kényelemben végzett rendszeres masszázs serkenti az izmokat, felfrissíti azokat, és megakadályozza, hogy további merevséget, duzzanatot és görcsöket alkossanak.

Hogyan válasszunk masszírozó készüléket?
Szeretné rendszeresen masszírozni a kiválasztott testrészt (például a nyakat), vagy egy univerzális multifunkcionális készüléket keres az egész család számára?
Szeretne ülni/feküdni a masszázs közben, vagy pontosan a fájdalmas izomra szeretné helyezni a masszírozót?
Olyan készüléket keres, amely kombinálja a masszázst a melegítéssel?
Mennyit hajlandó befektetni a készülékbe?

Így viszonylag egyszerűen válogathat a kínálatból, vagy tanácsot adunk Önnek. Gondosan tanulmányozza át az egyes eszközök leírását, minden típusnak más-más funkciója van.

A masszázspárnák praktikusak a nyak, a hát alsó részének és a lábak masszírozására. A rendszeres vibrációs masszázs bizonyítottan csökkenti a narancsbőr megjelenését.

Használhatja a masszázseszközöket otthon, de akár az irodában vagy útközben is. A legtöbb masszázskészülék infravörös fényt használó melegítési funkciót is kínál. A masszázseszközök egyszerű, intuitív kezeléssel rendelkeznek, és legtöbbjük a leggyakoribb problémás testrészek masszírozására szolgál, mint például a merev nyak vagy a derék.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 19 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 19 termékek