Diffúzorok

Aromaterápia, fényterápia és ízléses beltéri kiegészítő egyben – ez az illatdiffúzor.

Az illatdiffúzorok mikro hideg ködöt oszlatnak szét, amely hatással van az érzékekre és az egész szervezetre Az enyhe hideg köd nedvesíti és felfrissíti a levegőt valamint kényelmet nyújt az üzemben vagy otthonában. Az illóolajok belélegzése az aromaterápia része.

Az illatdiffúzorok kellemes és praktikus kiegészítői a masszázs- és szépségszalonoknak, irodáknak és otthonoknak. Gyermekszobákban és hálószobákban is javasolt a levegő párásítása, főleg panelházakban, ahol különösen télen nagyon száraz a levegő.

Az illatdiffúzorból finom köd formájában a levegőbe diszpergált illóolajok jótékony hatással vannak a pszichére és a testi közérzetre. Az olajokat kis mennyiségben adagolják a diffúzorba, és a kellemes illat mellett terápiás hatásuk is lehet.

Minden illat diffúzor kellemes formatervezésű, utánozza a valódi természetes fát, és nagyobb vagy kisebb felületet LED diódával világít meg. A legtöbb típus hét színnel rendelkezik, amelyek a beállítástól függően változhatnak vagy a kiválasztott szín világítva maradhat. A készülék a víz elpárolgása után a beépített automatikus kikapcsolás által kikapcsol, a magasabb kategóriába tartozó modellek időzítővel rendelkeznek. Különleges a 3D led hatású üveg fedéllel és távirányítóval ellátott aroma diffúzor.

Az ultraszonikus diffúzorok kis lemezzel rendelkeznek a készülék belsejében, amely ultrahang hatására víz és illóolaj keverékét vibrálja, így hideg vízgőzt szór a helyiségbe.

Az USB diffúzorok kisebb méretű modellek, ahol a folyadékot egy pamutfelszívó henger segítségével szívják be és finom hideg köd formájában szórják szét a levegőbe. Kellemes kiegészítő ha számítógépen vagy laptopon dolgozik, miután adapterrel csatlakoztatható, szokásos elektromos aljzatból is feltölthető.

A diffúzorokban desztillált víz használatát javasoljuk. Ez megakadályozza, hogy a kalciumrészecskék megtelepedjenek a diffúzor belsejében, így egyszerűbbé válik a tisztítása.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 7 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 7 termékek