Tőzeg

A tőzeg univerzális eszköz hőterápiához, pakolásokhoz és fürdőkhöz.

A tőzeg természetes anyag, amely nagyon jól vezeti és megtartja a hőt. Szerves anyagokban is gazdag, például huminsavban, tanninokban és enzimekben.

Különösen népszerűek az eldobható tőzegpakolások és tőzeghőhordozók.  A meleggel stimulált bőr jól felszívja a tőzegből felszabaduló tápanyagokat. A tőzeg pozitív hatással van a bőrsejtek megújulására, erősíti a bőr védekezőképességét és hozzájárul a regenerációjához. A tőzegpakolás krónikus reumás betegségek esetén, sérülések, izomfáradtság kezelésére, a bőrbetegségek (pikkelysömör, ekcéma) állapotának javítására, emésztőrendszeri, urológiai, nőgyógyászati ​​és légzőszervi megbetegedések esetében ajánlott.

Az eldobható pakolások használatáról és az egész szervezetre gyakorolt ​​jótékony hatásáról bővebben a cikkben olvashat.

A száraz hőterápia részeként tőzegpárnákat kínálunk - vese, nyak és tőzeg termofor (palack). Egyszerűen felmelegíthető, elegendő mikrohullámú sütőbe, sütőbe vagy meleg vízbe helyezni. A tőzeg hosszú ideig megtartja a hőt a tőzegpárnák mindig készen állnak a használatra, és bárhol használható - otthon, az irodában, utazás közben, de masszázsszalonokban is, hogy ellazítsák és felmelegítsék az izmokat és az ízületeket a masszázs előtt vagy után.

A Balneo tőzeget többféle mennyiségben nemcsak fürdőhöz és wellnesszhez használják, hanem otthoni használatra is alkalmasak. A meleg tőzegfürdő ápolja és táplálja a bőrt, ellazítja az izmoka, az ízületeket, és jótékony hatással van a szellemre. A tőzeget olyan apró részekké dolgozzák fel, hogy nem kell tartani a lefolyó eltömődésétől.


leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 14 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 14 termékek