Hőterápiához használt termékek | velvesa.hu

Hőterápia

A hőterápia olyan terápiás módszer, amely a hő jótékony hatásának felhasználásán alapul.

Különösen népszerűek az eldobható tőzegpakolások és tőzeghőhordozók. A tőzeg szerves anyagokban gazdag, például huminsavban, tanninokban és enzimekben. A meleggel stimulált bőr jól felszívja a tőzegből felszabaduló tápanyagokat. A tőzeg pozitív hatással van a bőrsejtek megújulására, erősíti a bőr védekezőképességét és hozzájárul a regenerációjához. A tőzegpakolás krónikus reumás betegségek esetén, sérülések, izomfáradtság kezelésére, a bőrbetegségek (pikkelysömör, ekcéma) állapotának javítására, emésztőrendszeri, urológiai, nőgyógyászati ​​és légzőszervi megbetegedések esetében ajánlott. A száraz hőterápia részeként tőzegpárnákat kínálunk - vese, nyak és tőzeg termofor (palack).

Egyszerűen felmelegíthető, hosszú ideig melegen tartják a tőzeget, és bárhol használható - otthon, az irodában, utazás közben, de masszázsszalonokban is, hogy ellazítsák és felmelegítsék az izmokat és az ízületeket a masszázs előtt vagy után.

A Balneo tőzeget többféle mennyiségben nemcsak fürdőhöz és wellnesszhez használják, hanem otthoni használatra is alkalmasak. A meleg tőzegfürdő ápolja és táplálja a bőrt, ellazítja az izmoka, az ízületeket, és jótékony hatással van a szellemre. A tőzeget olyan apró részekké dolgozzák fel, hogy nem kell tartani a lefolyó eltömődésétől.

A különféle adalékanyagokkal ellátott paraffinpakolásokat az izmok és az ízületek felmelegítésére valamint a bőr kezelésére használják. Ajánlott az ízületek gyulladásos betegségei, reuma, mozgásszervi megbetegedések, légzési problémák stb. esetében. Előnyük, hogy a lemez/darab egy részét elválaszthatják és a test fájdalmas helye köré formálhatják.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 15 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 15 termékek

Ez a weboldal sütiket használ a lehető legkellemesebb felhasználói élmény elérése érdekében. Több informació