Hidegen sajtolt és bio olajok

Rendkívül tiszta, bio eredetű, hidegen sajtolt masszázsolajok.

Azokat a növényeket, amelyekből bio masszázs olajokat nyernek, az ökológiai gazdálkodás normái szerint termesztik, amelyben a hangsúly a természetes környezetre és a növényi részek, magvak vagy diófélék betakarítására és préselésére legalkalmasabb időpontra helyeződik. Az olajok így megtartják az értékes anyagok és vitaminok maximális arányát.

A legjobb minőségű növényi olajok alkalmasak masszázsra, de testolajként, haj- és körömpakolásra, valamint hordozóolajként saját masszázskeverékek készítéséhez is alkalmasak. Az olajok egy része fogyasztásra is alkalmas.

Több gyártó egyfajtájú olajait, például bio kókuszolajat kínálunk, amelyek nem csak masszázsra, hanem bőr, bőr, haj és köröm kezelésére is alkalmasak.

A gyártók tiszta hidegen sajtolt növényi olajokból és 100%-ban természetes illóolajokból kevert masszázsolaj keverékeket kínálnak. Arra készültek, hogy a masszázs során hozzák ki a kívánt hatást, de némelyikük napi fürdőzés utáni testápolásra is használható.

A leggyakrabban használt egyfajtájú masszázsolaj a tiszta mandulaolaj. A gyermekek már a legkisebb kortól is masszírozhatók vele. Ideális állagú, jó siklású, semleges illatú, táplálja és ápolja a bőrt masszázs közben.

Az egyik legnépszerűbb gyógynövényes masszázsolaj a ricinusolaj. Sűrűbb állagú, ezért masszázs céljára más olajokkal (mandula, napraforgó) hígítjuk. Rendszeres dörzsölés esetén a ricinusolaj javítja a haj, a szemöldök és a szempillák növekedését és sűrűségét.

Nagyon népszerű a kenderolaj is, amely nagyon tápláló, és az érzékeny bőrrel és bőrproblémákkal, például atópiás ekcémával, aknéval vagy pikkelysömörrel küzdők is értékelni fogják.

A jojobaolaj tulajdonképpen viasz, de egyedülálló tulajdonságai miatt masszázsra használják. Természetes, 3-4 fokozatú UV védőszűrővel is rendelkezik, így védi a bőrt a leégéstől. A masszőrök körében népszerű, mert képes regenerálni a más masszázstermékek használatától már elfáradt kézbőrt.

A szezámolaj enyhén melegítő, ezért ajánlott például a has masszírozásakor székrekedés esetén.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 62 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 62 termékek