Biolámpák

A biolámpa otthoni és professzionális használatra egyaránt alkalmas fényterápiás készülék. Támogatja a gyógyulást és a szövetek regenerálódását, valamint bőrfiatalító hatással bír.

A modern orvostudományban a biolámpát forradalmian új fényterápiás eszközként ismerik. Korszerű és rendkívül hatékony módszer számos egészségügyi probléma megoldására, mely megelőző hatásokkal is bír.

A biolámpa használata nem korlátozódik az orvosi rendelőkre. A biolámpa gyorsabb szövetregeneráló hatását a masszőrök vagy gyógytornászok is használják kiegészítő terápiaként, otthona kényelmében is használható.

A működés elve az elektromágneses spektrummal rendelkező természetes napfényhez hasonló polarizált fény kibocsátásán alapul. A biolámpa fénye aktiválja az öngyógyító folyamatokat a szervezetben a hatás területén.

Minősített és elismert Zepter biolámpákat kínálunk fényterápiához BIOPTRON Pro 1 és BIOPTRON MedAll és Biolamp MediLight, kedvező áron.

A biolámpa színszűrőit színterápiához használják. Az egyes színek a csakrák színének felelnek meg, de általában a biolámpás kezelés hatásának erősítésére szolgálnak, például a zöld és kék szűrők megnyugtatják a gyulladás jeleit mutató területeket.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 4 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 4 termékek