Törölközők és fürdőlepedők

A minőségi frottír törölközők és fürdőlepedők nélkülözhetetlen részei a wellness intézményeknek, masszázs-, szépség- és pedikűr szalonoknak, szállodáknak és otthon egyaránt.

Az Uniontex cég pamut törölközőit és fürdőlepedőit standard és magasabb grammázsban is kínáljuk különböző színekben, beleértve a klasszikus fehéret is, és különböző méretekben.

A nagy színválaszték lehetővé teszi, hogy a törölközők és a fürdőlepedők színét a szalonfelszereléshez igazítsuk, így kellemes, harmonikus környezetet teremthetünk a masszázshoz és a terápiához. Fehér vagy színes törölközőket és fürdőlepedőket is választhat az otthonába.

A kis törölközők masszázsszalonokba, szállodákba alkalmasak kéztörlőnek a vendégek részére, arclefedésre masszázs közben, arc-, kéz- és lábmasszázs során, valamint a fejtámla lefedésére masszázs közben.

Masszázs, pedikűr, manikűr, kozmetikai és egyéb kezelések során, valamint wellness- és szállodák részére ajánljuk a klasszikus méretű törölközőket és a fürdőlepedőket a vendégek letakarására, letörlésére. A COMFORT típusú törölközők és fürdőlepedők nagyobb grammázsúak, puhák, bolyhosak és luxus érzetét keltik.

A szauna kiltek és hajturbánok alkalmasak szaunázáshoz és wellnessre, valamint otthoni használatra is. A turbánok speciális szabással és gombbal ellátott hurokkal rendelkeznek, hogy a megfelelő formában alkalmazzák. Védik a hajat a szaunában és a zuhany alatt, valamint hajtörölközőként is használhatók hajmosás vagy pakolás után.

A mikroszálas sporttörölközők nagyon praktikusak. Nem csak sporttörölközőnek alkalmasak. Könnyű és meleg megtartó képességük miatt kellemesen eltakarják a testet masszázs vagy egyéb kezelés során. A mikroszálas törölközők gyorsan száradnak, ami nagyon praktikus és megkönnyíti a kezelésüket.

A WORK típusú munkatörölközők és fürdőlepedők jó minőségűek és olcsók. Puhák, jól nedvszívóak és hosszan kitartanak.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 15 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 15 termékek