SM rendszer

Alap és sport rugalmas kötél, szőnyegek, támasztó rúd edzéshez, hosszabbító végek a gerinc spirális stabilizálása (SM-rendszer) gyakorlatához.

Az eredetileg SM-rendszer néven ismert gerinc spirális stabilizálása egy egyedülálló, Csehországból származó rehabilitációs gyakorlat, kifinomult és folyamatosan fejlődő módszertannal. Első pillantásra az egyszerű gyakorlatok speciális gumikkal az SM-rendszerhez rendkívül hatékonyak a laza izmok erősítésére és az izomláncok feszes izmainak nyújtására. Az izomfűző kialakításával a test egyensúlyba kerül, nem csak a hátfájás enyhül, de a mozgás az emésztésre, a légzésre és az általános egészségi állapotra is kiválóan hat.

A gyakorlatokat Dr. Smiška szerint megelőzésként és megoldásként ajánljuk a mozgásszegény életmódból vagy rossz szokásokból eredő mozgásszervi problémákra. Az SM-rendszer rendszeres gyakorlása a sport során az izmok, ízületek és inak károsodásának megelőzése is. A fizioterápia területén sérülések vagy műtétek utáni rehabilitációs gyakorlatok, egészségügyi problémák (gerincferdülés, porckorong rendellenességek, stb.) megoldása.

Az SM-rendszerű gyakorlatok alapjait célszerű gyógytornász felügyelete mellett elsajátítani. Később más gyakorlatokat végezhet otthon is. Az SM-rendszer olyan gyakorlatokat kínál, amelyek az egész testet erősítik, korrigálja a gerincet, beleértve a nyaki gerincet is, segít a hát-, nyak- és derékfájdalmakban, valamint a helyes járás gyakorlatait.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 8 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 8 termékek