Akupresszúrás alátétek

Az akupresszúrás alátétek speciális masszázs- és rehabilitációs segédeszközök, amelyek a kínai akupresszúrás technika pihentető és terápiás hatását biztosítják.

Különböző méretben, illetve pamut vagy vászon párnák formájában kapható puha alátétek. Felületükön műanyag tüskékkel ellátott, kör alakú rozetták találhatóak, amelyek egyszerre több akupresszúrás pontot tudnak megnyomni. Az akupresszúrát az akupunktúra alapelvei ihlették, de enyhébb és kevésbé intenzív eljárás, amely otthoni masszázsra is alkalmas.

A masszázsalátétet leggyakrabban a háton, a lábfejen, a nyakon, a karokon és a derék tájékán használják. Nem kell mást tenni, mint ráállni, ráülni vagy ráfeküdni és a rozetták kellő nyomást biztosítanak a különböző testrészek reflexpontjai számára.

A hagyomány szerint az akupresszúrás masszázs igyekszik fenntartani a Jing és Jang energiák egyensúlyát, melynek célja a teljes ellazulás elérése és a különböző betegségek kezelésében való segítség. Az akupresszúrás masszázsalátét ellazulást biztosít, serkenti a vérkeringést és szabályozza az idegrendszert, amely segít mozgásszervi fájdalmak és migrén esetén, feszesíti a bőrt, elősegíti a minőségi alvást, jótékony hatással van az emésztési problémákra, valamint támogatja a krónikus, szív- és érrendszeri és neurohormonális betegségek kezelését.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 6 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 6 termékek