Kenőcsök, krémek és spray-k fájdalom elleni hatással | velvesa.hu

Fájdalom elleni termékek

Krémek, sprayk és balzsamok a hát, ízületek és inak fájdalmának csillapítására.

A funkcionális krémekben található hatékony természetes és növényi anyagok segítik a szervezetet az izmok, inak és ízületek ellazítását, a fájdalom csökkentését és a gyulladásos folyamatok megelőzését.

 Típustól függően javasoljuk a funkcionális krémek, spray-k és balzsamok használatát masszázs és testmozgás előtt, alatt vagy után, valamint fájdalom esetén:

  • masszázs vagy teljesítmény előtt funkcionális készítmények bemelegítenek, vérellátást biztosítanak és ellazítják az izmokat, amelyek jobban és gyorsabban készülnek fel a masszázsra vagy a testmozgásra
  • a masszázs során a hatóanyagok alkalmazása növeli a masszázs hatását, edzés közben (pl. kerékpározás, túrázás) az alkalmazás megakadályozza a görcsöket és az izomlázat
  • a masszázs és a testmozgás után a funkcionális masszázsszerek ellazítják az izmokat, csökkentik az izomláz és a gyulladás tüneteit, meghosszabbítják és fokozzák a masszázs hatását
  • fájdalom esetén a funkcionális krémek, spray-k és balzsamok egyszerűbb és egészségesebb alternatívát jelentenek a fájdalomcsillapítók és tapaszok helyett

A funkcionális krémek, balzsamok és spray-k a masszázs részeként kombinálhatók masszázsolajokkal vagy emulziókkal.

A fájdalom elleni termékeket sikeresen alkalmazzák hátfájdalmak, csigolyaközi porckorongproblémák, ízületi és inak fájdalma esetén, valamint sérülést vagy nagyobb fizikai terhelést követő akut fájdalom esetén.

Elég vékony rétegben felvinni a fájdalom elleni termékeket, és szükség szerint finoman bemasszírozni. Ne alkalmazzák a test nagy felületeire, hanem ismételten alkalmazzák helyileg olyan helyeken, ahol az izmok, ízületek vagy inak fájdalma és merevsége érezhető. Ezért gazdaságosak, a kiszerelések sokáig kitartanak.

A thai Namman Muay krém a funkcionális krémek közül a legnépszerűbb, sokoldalúsága miatt. Európai változata, a Strongpower azonban állítólag még hatékonyabb. A Muay és a Strongpower krémekben az a közös, hogy gyógyító csoda a megfeszült izmok, inak és ízületek, valamint hát-, izom-, ízületi és ínfájdalmak esetén. A masszázs előtt alkalmazott Muay Thai krém felmelegíti, serkenti a bőrt és az izmokat, és fokozza a masszázs hatását. Masszázs után használva vigyen fel vékony réteg muay krémet a problémás területekre (görcsök, triggerpontok, fájdalmas területek). Gyengéden masszírozzuk beléjük a Muay vagy Strongpower krémet. Ezek a krémek zúzódásokra is beváltak. Az érintett terület rendszeres alkalmazása felgyorsítja a zúzódások felszívódását és a sérült szövet gyógyulását.

A Medistik egy kanadai specialitás három gyakorlati alkalmazási formában – stick, spray-vel vagy roll-on. A Muay Thai kenőcshöz hasonlóan metil-szalicilátot és mentolt tartalmaz az izom-, ín- és ízületi fájdalmak enyhítésére. A spray és roll-on előnye, hogy nem kell kezet mosni az alkalmazás után. A Medistik ezért minden szabadtéri tevékenységhez, túrázáshoz és sportoláshoz alkalmas.

A Medistik spray természetes összetevőket is tartalmaz az ízületek és szalagok táplálására és a porcok védelmére. A Medistik Dual stickben van a legnagyobb melegítő komponens metil-szalicilát, használat után a szövet gyorsan serkentté válik, a hát-, térd- vagy derékfájás megszűnik. A Medistik Ice roll-on a helyi krioterápiához hasonlóan működik. Gyors lehűtéssel megvédi a problémás területet a gyulladástól, majd masszívan serkenti a bőrt, ami enyhíti az izmok és ízületek merevségét, különösen a lábakon, a háton és a nyakon. Migrén esetén is segít.

Az eredeti Tigrisbalzsamok gyógyító hatásai a hatékony növényi olajokon alapulnak. A vadon termő gyógynövények kiválasztása a balzsam típusától függően változik. A tigris kenőcsök kámfort tartalmaznak, amely serkenti a vérkeringést, fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatású, valamint mentolt, amely hűsítő hatású, melegítő hatással a végén, és átmenetileg enyhíti a fájdalmat, illóolajokkal kombinálva, amelyek sajátos aromát adnak a balzsamnak és támogatják gyógyító hatását.

A fehér tigris kenőcs hagyományos gyógyszer megfázás, fejfájás, migrén ellen és a nyugodt alvás elősegítésére. A vörös tigris kenőcs melegítő hatású, segít izom- és ízületi fájdalmak esetén, reumás és ízületi fájdalmak idején is. A tigris kenőcs edzés és egyéb fizikailag megterhelő tevékenység előtt, izom- és ízületi regenerációra, légzési nehézségekre és rovarcsípés utáni használatra alkalmas.

A Biofreeze mentol alapú termékek a hát-, izom- és ízületi fájdalmak enyhítésére. A Biofreeze formulák nem tartalmaznak fájdalomcsillapító anyagokat, lokálisan és célzottan hatnak, gyorsan felszívódnak és nem hatnak feleslegesen a szervezetre, mint a fájdalomcsillapítók. A gélben, spray-ben vagy roll-on formában lévő Biofreeze hatóanyagai több mint három órán keresztül fejtik ki hatásukat az alkalmazás után. A Biofreeze kiválóan alkalmas ízületi gyulladás esetén, elsősegély fáradtság, túlterhelés, izomhúzódás vagy bokaficam esetén.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 10 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 10 termékek

Ez a weboldal sütiket használ a lehető legkellemesebb felhasználói élmény elérése érdekében. Több informació