Kineziológiai tapaszok több méretben és kivitelben | velvesa.hu

Kinesio tape

Az egyre népszerűbb rugalmas pamut "szalagok" az emberi bőrhöz hasonlóak, rugalmasságuk akár 180%. A szalag egyik felén ragasztó található.

Az alap pamutszalagot halvénykék illetve sötétkék színben kínáljuk, melynek rugalmassága akár 170%, megbízható tapadással és tartóssággal rendelkezik kedvező áron.

A BBtape márka legmagasabb minőségű szalagokat kínál, akár 180% -os rugalmassággal, vízálló, légáteresztő, tökéletesen tapad, akár 5 napos tartóssággal. BB tape, nagy színválasztékban, dizájnszalagok, játékos motívumokkal gyerekeknek, főként vízi sportokhoz tervezett vízálló szalagok, még nagyobb hatékonyságú turmalinszalagok, gyengédebb ragasztóval ellátott szalagok az érzékeny bőr számára, nem szabványos méretek (szélesebb, keskenyebb és hosszabb orsó) és szalagok a lovak szalagolására.

A TEMTEX a szalagok egyik legfontosabb márkája. Az ajánlatban megtalálható az alap pamutszalagok változatos színpalettája, megszokott méretekben, kereszt szalaggal a trigger pontokhoz, Temtex turmalinnal a fokozott hatás és a jobb fájdalomcsillapítás érdekében, valamint több szélességű szalag közül választhat a nagyobb izmok, ill. apró izmok és ízületek szalagolására.

A ragasztó kiegészítők megkönnyítik és kellemesebbé teszik a terapeuta munkáját. Az éles szalagos olló elengedhetetlen a bőr zsírtalanítására. A szalag fájdalommentes eltávolítására szolgáló géleket és habokat minden ügyfél értékelni fogja.

A kineziológiai szalagot gyógytornában, ortopédiában, megelőzésben és sportban használják. Segít fenntartani a mozgástartományt és csökkenti a fájdalmat az izmok és az ízületek támogatásával. A ragasztás módjától függően a szalag támogatja a nyirok- vagy érrendszert, az izmokat és az ízületeket. Rugalmasságának köszönhetően a szalag lehetővé teszi az izmok korlátozás nélküli aktív munkavégzését.

Kineziológiai szalag alkalmazása:
izmok - izomfeszültség stimulálása / elnyomása, az izomfáradtság csökkentése, a görcsök megelőzése, a legyengült izmok erősítése és a rövidített izmok ellazulása (korrekció és regeneráció)
nyirok - és keringési rendszer - a regeneráció felgyorsulása, a hematomák gyorsabb felszívódása, a nyirok áramlásának javulása
fájdalom - a fájdalom érzetének csökkentése a szalag által az izmoknak és az ízületeknek nyújtott támogatás által
ízületek - a sérülések ápolása és megelőzése, egyes esetekben az orthosis pótlása
hegek - felgyorsítják a gyógyulás folyamatát

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 38 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 38 termékek

Ez a weboldal sütiket használ a lehető legkellemesebb felhasználói élmény elérése érdekében. Több informació