Masszázsolaj melegítők

A masszázsolaj melegítő professzionális készülék, mellyel felmelegített olajjal luxus masszázst biztosíthat vendégeinek. A masszázsolaj melegítők felmelegítik az olajat, majd tartják a beállított hőmérsékleten.

Az emberi testnél melegebb olajjal végzett masszázs pihentető és relaxáló hatású. Meleg masszázsolaj használatakor az izmok gyorsabban felmelegednek, az ínak és az ízületek ellazulnak. A vendég izmait gyorsabban látják el vérrel, a merev izmok könnyebben ellazulnak, és hatékonyabbl esz a masszázs. Az olaj felmelegítésével nem csak a csúcsápolás és a pszichés ellazulás kellemes élményét nyújtja a vendégnek, de a masszázs is hatékonyabb.

Az egypalackos olajmelegítő rendszeres masszázsszalonokba vagy mobil vagy otthoni masszázsra szolgál. Azok számára is alkalmas, akiknek rendszeresen kell meleg olajjal kezelniük ízületeiket, izmaikat vagy a hegeiket.

A többpalackos melegítőt használhatja nagyobb wellness létesítményekben is. Készíthet többféle melegített masszázsolajat, vagy pedig egy olajmelegítőt több masszőr vagy terapeuta is használhat.

Az olajmelegítő cserepalackjai segítségével kellemesen meleg olajat készíthet az adott vendég igényei szerint. Egyszerűen megtölti a praktikus palackot adagolóval a szükséges mennyiségű masszázsolajjal, behelyezi a masszázsolaj melegítőbe, beállítja a készüléket és bekapcsolja.

A masszázsolaj felmelegítése az olajmelegítőben körülbelül 10-20 percet vesz igénybe.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 7 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 7 termékek