Higiénia

A higiénés szabályok betartása elengedhetetlen az emberi test ápolása során.

A masszázságyak, felületek és kezek folyékony fertőtlenítőinek széles választékával, spray-k, oldatok vagy nedves törlőkendők formájában, a létesítmény tisztán tartása játék lesz. A masszázságyak és -székek fertőtlenítése a műbőr huzat károsodása nélkül tisztít és fertőtlenít. Az alkoholos vagy peroxid alapú nedves törlőkendők gyorsan és hatékonyan tisztítják meg a különböző felületeket vagy a kezet. A területekre és felületekre szánt koncentrátumok kellemes illatú koncentrált oldatok, amelyek normál napi tisztításra szolgálnak.

Mind a papírtörlő, mind a törölköző lehetővé teszi a vendég testének, kezének, a felületeinek és testének higiénikus törlését a masszázs után. Különös figyelmet fordítunk a lábtörlésre, hogy a vendég ne csússzon el. Biztonsági okokból kívánatos azonnal letörölni a padlón lévő víz, olaj vagy egyéb masszírozószer nyomait.

A papírprogramot a szociális létesítmények (fürdő, WC) számára készült az vendégek kéztörlésére. A papírzsebkendő a gyengédebb törléshez (kozmetikai kezelések és arcmasszázsok) és a vendégek számára elengedhetetlen, mivel az orrüreg gyakran ellazul a masszázs során.

Speciális ezüstionos antibakteriális törlőkendőket használnak a kezek vagy a felületek törlésére, különösen azokon a területeken, ahol nagyobb a kórokozók elszaporodásának kockázata.

A szappant ebben a szekcióban a különböző térfogatú kiszerelésű folyékony szappanok képviselik. Antibakteriális összetevőjű szappanokat is kínálunk.

A kínált mosószerek enzimatikus szerek masszázstermékekkel szennyezett textíliák mosására.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 26 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 26 termékek