Fertőtlenítőszerek és papírtörlők | velvesa.hu

Higiénia

A higiénés szabályok betartása elengedhetetlen az emberi test ápolása során.

A masszázságyak, felületek és a kéz fertőtlenítésére alkalmas termékek széles választéka segítségével /spray, oldatok és nedves törlőkendők formájában/ az üzem tisztántartása sokkal egyszerűbb lesz.

A papírtörlők és törölközők lehetővé teszik a kéz, felületek és a kliens testének higiénikus megtörlését a masszázs után. Különös figyelmet fordítunk a talp törlésére, hogy az ügyfél ne csússzon meg. Biztonsági okokból kívánatos azonnal feltörölni a víz, olaj vagy más masszázstermék nyomait a padlón.

A papírtermék program szaniterekben (fürdőszobák, WC-k) is használható, a kéz törlésére. Elengedhetetelen a papírzsebkendő használata a lágyabb törléshez (kozmetikai kezelések és arcmasszázsok) mivel a masszázs során az orrüreg is nagyon gyakran ellazul.

A speciális ezüstjónos antibakteriális törlőkendő használató a kéz és a felületek törlésére, különösen ott, ahol nagyobb a kórokozók terjedésének kockázata.

A kategóriában folyékony szappanokat talál különböző kiszerelésben. Antibakteriális összetevőt tartalmazó szappanokat is kínálunk.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 30 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 30 termékek

Ez a weboldal sütiket használ a lehető legkellemesebb felhasználói élmény elérése érdekében. Több informació