Wellness masszázsok

A wellness masszázs élmény a vendég számára, amely során a klasszikus masszázstechnikáknál változatosabb kezelésben részesül.

A wellness masszázs egyik legnépszerűbb eszköze az igazi csokoládé masszázshoz. Szelet vagy granulátum formájában kapható. A csokoládémasszázsnak a bőr táplálása mellett erős aromaterápiás hatása is van, endorfinok szabadulnak fel közben.

Eredeti méz masszázsokhoz vagy pakolásokhoz. A hát reflexzónáin keresztül végzett mézmasszázs revitalizálja az egész testet. A méz alkalmazása után a bőr puha, sima és rugalmas.

A masszázsgyertyák viaszával történő masszázs kivételes élmény. A meggyújtott gyertya és annak illata rendkívül pihentető légkört teremt, amint a vendég megérkezik.

A peeling sók "előétel" pakolás, olajos masszázs vagy masszázskrém előtt. Gyengéden csiszolják a bőr felszíni rétegét, a bőr serkentett, táplált, sima és puha marad, és készen áll a masszázstermékből származó tápanyagokra.

A pakoláshoz használt fóliák használhatók csokoládé, fahéj és paraffinos pakolásokhoz, cellulit elleni kezelésekhez stb. Kínáljuk tekercsben vagy antisztatikus kezelésben elővágott fóliákat.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 16 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 16 termékek