Olajos gyógynövény kivonatok

Az olajos gyógynövény-kivonatok tiszta növényi olajok és koncentrált gyógynövény-kivonatok kombinációja.

Az olajos gyógynövénykivonatok a bőr reszorpciós tulajdonságát, azaz a tápláló, regeneráló és gyógyító anyagok felszívó képességét használják fel. Hatékony gyógynövények kivonatait tartalmazzák, amelyek az olajon keresztül jobban felszívódnak a bőrbe.

Az olajos gyógynövénykivonatokkal végzett masszázs intenzív regenerációt, fájdalomcsillapítást, puhítást és hidratálást biztosít a bőrnek. Az olajkivonatok alkalmasak az irritációra hajlamos, érzékeny bőr masszírozására is.


A legismertebb olajos gyógynövénykivonat, amelyet kifejezetten hátmasszázshoz (különösen a csigolyaközi porckorongok regenerációját célzó Breuss hátmasszázshoz) használnak, az orbáncfű olaj. A népi gyógyászatban nagy hagyománya van, orbáncfűként ismerik. Az orbáncfű olaj kellemes melegítő hatást fejt ki az izmokra masszázs közben és egyben regenerálja a bőrt és gyulladáscsökkentő hatású.

Kivételes tulajdonságainak köszönhetően az orbáncfű olaj kivonat gyakran a fáradt izmok és a sportolók speciális masszázskeverékeinek része.

A sportolók ismerik az árnika masszázsolaj kiváló hatásait. A masszázs során jelentősen ellazítja az izmokat, mentesíti a fáradtságtól és a fájdalomtól, valamint jelentősen javítja a vérkeringést. Alkalmas duzzanatok, zúzódások, véraláfutások és rovarcsípések kezelésére is.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 7 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 7 termékek