Lávakő szettek és lávakőmelegítő edények | velvesa.hu

Lávakő és Lávakő melegítő

A forró köves vagy a forró lávaköves masszázs az egyik legkellemesebb, luxus érzetű masszázs.

A bazalt kövek a vulkán által felszínre került láva maradványai. Kerek, sima formára csiszolja őket az óceán vagy az emberi erő, így kellemes érzetet nyújtanak a kéz és a test számára. A különleges kövek hője mélyen behatol a kliens izmaiba és felmelegíti a masszőr kezét is.

Kínálatunkban megtalálja az óceán által csiszolt Dél-Amerika strandjain összegyűjtött bazalt lávaköveket. Az egyes készletekben található kövek alakja és mérete kissé eltérhet.

A Lipt® lávaköveket ugyanazon méretben készítik a készletben. Az azonos formának köszönhetően könnyű velük dolgozni. Vagy külön készletként vagy praktikus fadobozban kínáljuk őket.

Két méretben kínálunk lávakő melegítő edényt - 6 literes és 18 literes térfogattal . A készülék egy digitális kijelzővel ellátott testből és tartályból áll, amelybe belehelyezzük a köveket a felmelegítéshez. A digitális kijelző két hőmérsékletet mutat - a beállított hőmérsékletet és az edény aktuális hőmérsékletét. A tartály kivehető, könnyen mosható és fertőtleníthető.

A melegítő felhasználható tőzeg vagy gél melegítő párna vízben történő melegítésére is.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 22 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 22 termékek

Ez a weboldal sütiket használ a lehető legkellemesebb felhasználói élmény elérése érdekében. Több informació