Természetesen formázott lávakövek 33db

Természetesen formázott lávakövek 33db
Természetesen formázott lávakövek 33db
Természetesen formázott lávakövek 33db

Természetesen formázott lávakövek 33db

39 590 Ft
31 173 Ft ÁFA nélkül

										
																		
																		
																		
																		
																		
								
+
-
39 590 Ft
31 173 FtÁFA nélkül

Természetesen formázott bazaltkövek komplex, 33 darabos készlete. A készlet megközelítőleg azonos méretű kőkészleteket tartalmaz egyedi méretekben. A készlet tartalmaz két követ az indítópontok( ún. trigger points) masszírozására, két márványkövet és hét féldrágakövekből készült csakrakövet.

Ebben a készletben csak az ujjközti kövek voltak kézzel megmunkálva, hogy biztosítsák a kényelmet és az egyenletes nyomást a lábujjaknak.

A lávakövek a perui vulkáni folyómedrekből származnak, és a kézzel megmunkált lávakövekkel ellentétben ezeket a folyómederben lévő természeti erők formálják, így változatosabb formákat eredményeznek. A kövek vulkáni eredetüknek köszönhetően nagy hőtároló képességgel rendelkeznek.

A felmelegített lávakövekkel végzett masszázs felmelegíti és mélyen ellazítja az izmokat, elősegíti a lelki és fizikai ellazulást és hozzájárul az általános regenerációhoz. A lávakövek pozitív hatással vannak a vendégre és a terapeutára is. A masszőr keze is felmelegszik és ellazul az eljárás során.

A trigger pont masszázs kövek ék alakúak, a hő és a megfelelő nyomás együttes hatására segítenek enyhíteni a helyi fájdalmat és a feszültséget.

A hideg márvány köveket hűtőszekrényben vagy jéggel teli tálban hűtik. Alkalmasak érgimnasztikára, melynek során a forró köveket felváltják a hideg kövekkel, ami hozzájárul a bőr vérkeringéséhez.

A terápia kiegészítéseként használhatók az energiakövek, melyek a test megfelelő pontjaira alkalmazva erősítik az egyes csakrákat. Alternatív megoldásként a vendég saját maga szerint választhatja ki a köveket és tarthatja a kezében az eljárás során.

A készket tartalma:
  • 6x nagy kő (7 - 10 cm)
  • 4x közepes kő (5 - 7 cm)
  • 4x kis kő (4 - 5,5 cm)
  • 8x ujjközti kő (2 - 4 cm), (egyedül ezek vannak kézzel megmunkálva)
  • 2x indító kő (7 - 8 cm)
  • 2x kis márványkő (4 - 5 cm)
  • 7x csakrakő (1 - 1,5 cm)

Vélemény

Írja meg véleményét a termékről.

Gyakori kérdések

  • Hogyan vásároljon
Hogyan rendelhetek?

1. az e-shopban leadott megrendeléssel regisztrált vagy nem regisztrált vásárlóként
2. telefonon munkanapokon 8:00 - 16:00 között
3. e-mailben az info@velvesa.hu

Hogyan fizethetek?

1. kártyával online
2. utánvéttel (készpénzzel vagy kártyával a futárnál)
3. banki utalással

A kártyás fizetés sikertelen volt, mi a teendő?

A kártyás fizetés általában a következő okok miatt sikertelen:
- helytelen kártyaadatokat adott meg, vagy a kártya lejárt
- nincs elegendő pénz a bankszámláján, vagy a kártyás fizetéshez beállított összeg nem elegendő

Hogyan tovább?
A következő módszerek közül választhat:
1. Kérjük ellenőrizze a kártya adatait, és regisztrálja újra a megrendelést. Figyelmesen adja meg a fizetéshez szükséges adatokat.
2. Ha más fizetési módot választott, hozza létre újra a megrendelést, és válassza az utánvétes fizetést vagy a banki átutalást.
3. A leadott megrendelés a rendszerünkben marad, ezért munkanapokon 8:00-16:00 vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, ahol megrendeléséhez más fizetési módot választunk.

Lehetséges-e változtatni a megrendelésben?

Általában nem jelent problémát az áru mennyiségének vagy típusának, a szállítási cím valamint a szállítás módjának megváltoztatása a megrendelésben. Kérjük mielőbb lépjen kapcsolatba velünk. Sajnos nem tudjuk módosítani a megrendelést, amelyet már becsomagoltunk és átadtunk a futárszolgálatnak.

Mikor kapom meg a megrendelést?

Ha megrendelését munkanapon 12:00 óraig leadja, a csomagot a következő munkanapon kézbesítjük. A raktáron lévő árura vonatkozik.

Ha a rendelt termék nincs raktáron, akkor telefonon értesítjük Önt az árukészlet és a megrendelés kézbesítésének várható időpontjával kapcsolatban.

A raktárunkból történő kiszállítást követően a futárszolgálat átveszi a csomagot:
GLS futár - a kézbesítés napján e-mailt kap, amely tartalmazza a csomag kézbesítésének idejét /3 órás időköz/. A csomagot átirányíthatja a futárszolgálat utasítása szerint.
Csomagküldő - a megrendelés kiválasztott pontra történő kézbesítésének napján e-mailt / SMS-t kap, amely tartalmazza a csomag átvételéhez szükséges kódot és egyéb utasítást. A csomagot bárki átveheti, aki megmondja a csomag átvételi kódját a gyűjtőhely üzemeltetőjének.

Visszaküldhetem az árut indoklás nélkül?

Igen, az árut indoklás nélkül visszaküldheti a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Csak nem sérült árut lehet visszaküldeni. Csomagolja be az árut az eredeti csomagolásba.

Hogyan reklamálhatom az árut?

Bármilyen panasz esetén forduljon hozzánk.

Garanciális igény
- a megvásárlásától számított 2 éven belül
- a lehető leggyorsabban megoldjuk, a szállítás költségeit mi álljuk

Expressz reklamáció
- az expressz reklamáció ikonnal jelölt termékekreexpressz reklamáció azonnali termékcsere vagy a sérült alkatrész cseréje
- munkanapon 12:00 óráig jelezze nekünk a termék károsodását vagy meghibásodását (küldjön képet a sérülésről vagy a hibáról e-mailben)
- a következő munkanapon ingyenesen kézbesítjük az új terméket vagy alkatrészt

Garancia utáni panasz
- olyan gyorsan oldjuk meg, mint a garancia ideje alatt
- a költségeket az ügyfél viseli
- néha elég csak a hibás alkatrészt kicserélni, és a termék tovább működik - vegye fel velünk a kapcsolatot