Összecsukható masszázságyak, igazolt minőség | velvesa.hu

Összecsukható

Az összecsukható masszázságyak kategóriájában minőségi bükkfából illetve alumíniumból készült masszázságyak valamint nagy méretű, kényelmes, összehajtható masszázsalátétek találhatók olyan masszázsokhoz, amelyeket nem a masszázságyon végeznek.

Az összecsukható masszázságyakat azok a masszőrök használják, akik gyakran utaznak az ügyfeleikhez, de alkalmasak masszázsszalonba is. Praktikusak, könnyen hordozhatók és tárolhatók, ugyanakkor stabilak és szokványos használat esetében több évig használhatók.

Az összecsukható masszázságyak szerkezete minőségi bükkfából vagy alumíniumból készül. Az ágy stabilitását az acél kábelrendszer biztosítja. A masszázságy kárpitozása kellemes tapintású minőségi műbőrből készült, a terhességi, alumínium és az állítható masszázságyak esetében puha tapintású soft-touch kivitelben. Nagyon könnyen és gyorsan felállítható és összecsukható, ami nagyon előnyös, ha az ágyat az ügyfelekhez kell hordani vagy használat után kis helyen tárolni. A Lipt masszázságyak dinamikus terhelhetősége akár 130 kg. A magasság beállítása néhány pillanat kérdése. Olvassa el, miért fontos a masszőr ágy helyesen beállított magassága.

Fa vagy alumínium?

Az alumínium masszázságy súlya kiegészítők nélkül csak 11,5 kg. Ezért rendkívül alkalmas olyan masszőrök számára, akik gyakran utaznak az ügyfelekhez és a masszázságyat hordozniuk kell. A masszázságy magasságát az ágy lábán található eltolható foglaltok rögzítésével lehet beállítani, ami nagyon praktikus és gyors.

A bükkfa kellemes tervezésének köszönhetően a fából készült masszázságy a természet, tisztaság és a funkcionális kialakítás érzetét kelti. Magassága a rögzítőcsavarok segítségével könnyen beállítható.

Melyik a megfelelő számomra?

  • A DS-01 praktikus masszázságy nagyon kedvező áron kezdő masszőröknek vagy otthoni masszírozásra. Gazdaságos megoldást jelent masszázsszalonok részére, "pót" masszázságyként vagy hordozható masszázságyként is használható - kiegészítők nélkül csak 12,6 kg.
  • A D-05 a Lipt márka legkedveltebb vezető terméke. Praktikus, kompakt, stabil és kényelmes masszázságy kellemes formatervezéssel és kiegészítők széles választékéval. A szerkezet elülső részében található kivágásnak köszönhetően tökéletesen megfelel a fej és az arc masszírozásához is. A véleményekben többek közözz megtudhatja, hogy a D-05 hosszú évekig használható.
  • A D-05 V állítható masszázságy - az egyik része felemelhető 60°-os szögbe, amely lehetővé teszi a kliens különböző testhelyzetét. Emellett a D-05 V rendelkezik a D-05 masszázságy összes tulajdonságával.
  • A DT-03 masszázságy nemcsak kismamák számára. A vastagabb, 7 cm-es puha tapintású soft-touch kárpit mellett kivehető részekkel rendelkezik a mell és a has tájékán. Luxuskárpitozású masszázságyként is használaható rendkívül pihentető masszázsokhoz.
  • A HL-01 összecsukható masszázságy alumínium szerkezetű. Előnye a kisebb súly( kiegészítők nélkul csak 11,5 kg) és a legegyszerűbben alkalmazkodik az ágy magassága.

Masszázságy vagy alátét?

A masszázs alátét nemcsak olyan masszázshoz alkalmas, amelyet alátéten végeznek (pl. thai masszázs, shiatsu). Nagy méretének 120x200 cm köszönhetően alátétként is használható tornához, pihenéshez, a tornagyakorlatok bemutatásához vagy rehabilitációs gyakorlatokhoz. Az ár tartalmaz praktikus hordozható táskát is, amely biztosítja az alátét széleskörű használatát.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 11 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 11 termékek

Ez a weboldal sütiket használ a lehető legkellemesebb felhasználói élmény elérése érdekében. Több informació