Beauty

Termékkínálat a test-, bőr-, és hajápolásra, otthoni használatra, valamint szépségszalonok, fodrászok és fodrászüzletek szakemberei számára.

Válassza a népszerű és keresett sörkozmetikumokat, amelyek tele vannak vitaminokkal és tápanyagokkal a test, a bőr és a haj számára. Vagy válasszon a fürdőkészítmények közül peelingek, tusfürdők, holt-tengeri só és iszap, glicerin és hidegen sajtolt szappanok formájában. Nem csak a gyerekek fogják élvezni a fürdőbombákat.

A kozmetikai ágyon kívül további felszerelésekre is szüksége lesz: lepedők, törölközők, eldobható ruházat és higiéniai termékek. A szépségszalonban a paravánt minden bizonnyal arra használják, hogy helyet alakítsanak ki a vendégek számára, hogy elkészülhessenek és átöltözhessenek, vagy a kellemesebb légkör kiegészítőjeként.

Annak érdekében, hogy munka közben minden kellék kéznél legyen, tárolja azokat a kerekeken álló kozmetikai asztalon. A munka egyszerűsítésére, az eljárások kínálatának bővítésére is igénybe veheti a kozmetikai készülékek és segédeszközök kínálatát.

A paraffin is a kozmetikumok közé tartozik. Lágyítja és puhítja a bőrt, megszabadítja az elhalt hámsejtektől, puhítja és megfiatalítja. Válasszon a paraffin különféle formája közül (lapok, granulátumok, gyöngyök, tömbök) és kellemes illatokkal. A paraffin kádak a paraffin kényelmes és biztonságos melegítésére szolgálnak.

A haj-, bajusz- és szakállápolás területén dolgozó szakemberek számára fodrászboxokat, székeket és modern barberszékeket kínálunk.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 95 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 95 termékek