Maderoterápia

A maderoterápia dinamikus masszázs anatómiailag kialakított fa segédeszközökkel - hengerekkel, spatulákkal és köpölyökkel. Főként a problémás testrészeket masszírozzuk, ahol gyakran felhalmozódik a bőr alatti zsírréteg, cellulit képződik és a bőr elernyed.

A fahengerek és maderoterápiás eszközök tapasztalt szakember kezében a leghatékonyabbak, de otthoni használatra is alkalmasak a problémás területek önmasszírozására.

A legelőnyösebb, ha a hengereket más maderoterápiás eszközökkel együtt vásárolja meg egyszerre készletben.

A hengerek formája a maderoterápiás kezelés során a tőlük elvárt hatáshoz igazodik. A maderoterápia a masszírozott testrész gyengéd vérkeringésével kezdődik, leggyakrabban félköríves hengerrel. Ezt követően a szövetet fogazott görgőkkel vagy tárcsás görgőkkel, vagy masszírozó övvel dolgozzák fel, a szövetek mélységéig golyós vagy kockás hengerrel, jumperrel és gombával végzett masszázzsal. A maderoterápia utolsó szakasza a bőr kisimítása és kikapcsolása a nyirokáramlás irányába jumperrel és spatulával.

A madoterápia a keleti országokból származik, de modern formáját Dél-Amerikában, Kolumbiában és Brazíliában szerezte. A "madera" szó spanyolul fát jelent, a maderoterápia ezért "fával történő kezelés" vagy fával végzett masszázs. A technikát hatásai révén "body sculpting treatment", illetve alakformáló terápiának is nevezik.

Ez a masszázsfajta elsősorban a bőr vérellátására és a nyirokáramlás javítására irányul, ami a masszázs gyakori ismétlésével szemmel látható eredményt biztosít, karcsúbb test és egyenletes színtónusú, feszes bőr formájában. Így a klasszikus masszázs előnyei mellett a maderoterápia eredményes az alakformálás, a bőr alatti zsír lebontása és a narancsbőr láthatóságának csökkentésének területén.

A fából készült hengerek és a maderoterápiához szükséges eszközök tapasztalt szakemberek kezében a leghatékonyabbak, de otthoni használatra is alkalmasak önmasszázshoz a problémás területeken.

A maderoterápia előnyei:
  • karcsúbb és jobb alakú test,
  • sima és feszes bőr,
  • a bőr és a bőrszín tónusának kiegyenlítése,
  • a bőr szerkezetének javítása,
  • kevésbé látható a cellulit és striák,
  • a nyirokáramlás javítása,
  • jótékony hatás az anyagcserére és az immunrendszerre,
  • stresszcsökkentés.

Hogyan végzik a maderoterápiát?
Egy kezelés 30-45 percig tart és egy ciklusban legalább 10 egymást követő kezelés javasolt, akár naponta vagy egy napos különbséggel (hetente 3 alkalommal). Már három kezelés után a legtöbb vendég látható eredményeket figyelt meg. Az egy cikluson belüli kezelések száma és a szükséges ciklusszám egyéntől függ.

Többet megtudhat a maderoterápiáról a Masszőr magazinban található cikkből.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 34 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 34 termékek