A hónap terméke: Félkör henger maderoterápiához

2023.8.1.Velvesa ajánljaOlvasás 2 perc

A maderoterápia dinamikus testformáló, karcsúsító, zsír- és narancsbőr lebontó masszázs, amelyet a masszőr faeszközök - hengerek, spatulák és faköpölyök - segítségével végez. A fából készült hengerek alakja, szélessége és szerkezete eltérő lehet a masszázs szakaszától és a használatuk céljától függően. Ma az egyik alapvető és legnépszerűbb típust, a félkör hengert mutatjuk be.

Maderoterápia - félkör henger

Miért félkör?

A félkör hengerünk masszív, nem rugalmas, 2 db ergonomikusan kialakított 10 cm-es fogantyúval rendelkezik, melyek között 20 cm hosszú, íves fémrúdon 12 fogaskerék forog szabadon.

A henger ívelt formája nagyon praktikus, minden "problémás" testrészhez illeszkedik, mint a comb, a fenék, a csípő és a váll, anélkül, hogy meg kellene feszíteni a karokat. Ennek köszönhetően önmasszázsra is rendkívül népszerű, könnyen elérheti a comb hátsó részét vagy a feneket.

Stimulált bőr

A henger fogaskerekein lévő kiemelkedések úgy vannak kialakítva, hogy mozgásuk a bőrön érezhető legyen, de a hengerrel végzett masszírozás egyáltalán nem fájdalmas, ellenkezőleg, a kezelés nagyon kellemes.

A maderoterápia nem kell, hogy fájjon, ennek egyik eredménye a jobb nyirokáramlás, ezt pedig egy gyengéd masszázzsal könnyebben el lehet érni.

Leegyszerűsíti a munkát

A félkör henger követi a test körvonalait, így rövidebb idő alatt nagyobb területet masszírozhat. Nem kell forgatnia és pozícionálnia a hengert, természetesen körül veszi a combot, a csípőt vagy a feneket, és mind a 12 fogaskerék részt vesz a masszázsban.

Mivel a kerekek szabadon függenek a rögzített központi rúdon, a kerekeken lévő kiemelkedések teljesen szabadon vagy váltakozó intenzitással csúszhatnak a bőrön. A henger így többféle masszázsváltozatot biztosít.

Természetes anyag

A bükkfát nagyon megfelelő anyagnak tartják a maderoterápiás kellékek készítéséhez. Sűrű, masszív szerkezetű, simán megmunkálható és strapabíró. A maderoterápia egyéb segédeszközeihez hasonlóan a félkör henger természetes alapú impregnáló olajjal van kezelve, és nincs lakkozva.

Akár anti cellulit olajat, krémet vagy viaszt választ a jobb masszázseredmény érdekében, az impregnált bükkfa csak minimálisan szívja fel a masszírozó szert, és megőrzi a természetes anyag öntisztító képességét.

Inspirálta Önt a cikk valami újra, de nincs meg hozzá a szükséges felszerelése?
[blue_block_text]

Hozzászólások a cikkhez 0

Legyen Ön az első, aki hozzászól.

Ez a weboldal sütiket használ a lehető legkellemesebb felhasználói élmény elérése érdekében. Több informació