Rólunk

Több mint 12 éve értékesítünk berendezéseket és termékeket masszőrök, gyógyterápia, sport és az egészség számára. Négy európai országban működünk (Szlovákia, Csehország, Magyarország, Románia).

Jó minőségű masszázstermékeket kínálunk megfizethető áron és intenzív szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek, hogy a nálunk történő vásárlás kellemes élmény legyen. Együttműködünk masszázsiskolákkal és egyesítjük a masszázsközösséget a Masér magazin által.

elsők az intenzív gondoskodásban elsők az intenzív gondoskodásban

Szakértői csoport

Ügyfélszolgálatunk tagjai aktív masszőrök. Tudjuk mire van szüksége a masszőrnek.

10+ év a piacon

Ez idő alatt több mint 1 600 terméket vettünk fel kínálatunkba és folyamatosan bővítjük.

100 000+ kézbesített megrendelés

Ügyfeleink örömmel térnek vissza hozzánk, a kézbesített megrendelések száma folyamatosan nő.

CEO image

Az evezőtől a masszázságyig

Olyan családból származom, ahol gyerekkora óta mindenki sportol, én konkrétan gyors kajakoztam. Gyakran kerültem kapcsolatba masszírozással, mivel természetes része volt az edzésnek és főleg a rehabilitációnak. Tanulmányaim részeként is foglalkoztam masszírozással.

Az iskola befejezése és a kenu pályafutás után 19 éves koromban alapítottam egy olyan céget, amely alapfelszerelést kínált a masszőrök számára. Láttam teret a masszázs piaci szegmensében, és minden arra mutatott, hogy növekedni fog az olyan szolgáltatások iránti igény, mint pl. a wellnessz, gyógytorna és a masszázs. Idővel egyre bővült a választék, hogy a terapeuták mindent "egy fedél alatt" megvásárolhassanak.

Kezdettől fogva figyeltem a szolgáltatás minőségére - az egyik a prioritásaim közül a lehető legrövidebb időköz a megrendelés leadása és annak kézbesítése között. Célom az elégedett ügyfél, aki örömmel tér vissza e-shopunkba és újra vásárol. Ezért az e-shop része a tanácsadói szolgáltatás és a panasz ügyintézése, amely a lehető legnagyobb mértékben ügyfélirányú.

Célunk, hogy az intenzív ügyfélellátás lejobbjai legyünk. Annak érdekében, hogy ügyfelünk a legjobbá válhasson a kliensei intenzív gondozásában. A mi teljes mértékű támogatásunkkal.

Jakub Lipták
CEO

VELVESA csapat

Erik Minárik

Erik Minárik

Vevőszolgálat

Tomáš Varček

Tomáš Varček

Beszerzés

Martin Naňák

Martin Naňák

Területi képviselő

Petra Langerová

Petra Langerová

Termék specialista

Peter Smolka

Peter Smolka

Termék specialista

Lívia Trenčanová

Lívia Trenčanová

Könyvelés

Martin Jankovec

Martin Jankovec

IT

A cég története

2024

Nagy költözés

Az év fordulóján elköltöztünk. Bár csak az utca túloldalára, de olyan átalakított épületbe, ahol sokkal több hely van a raktárra és nagyobb kényelem az irodai rész számára, beleértve a leendő bemutató helyiséget és a fotóstúdiót.

2023

Újdonságok és cement

Az új termékek gombaként szaporodnak a webáruházunkban, felgyorsítottuk a megrendelések feldolgozását és optimalizáltuk az együttműködést a fuvarozókkal. Ezzel egyidejűleg az új helyiségek felújítása is zajlott.

2021

velvesa

Négy ország egyesítése közös márkanév alatt. A Velvesa azt a kényelmet és gondoskodást jelképezi, amelyet ügyfeleink a klienseiknek nyújtanak. Szeretnénk a legnagyobb mértékben segítőkészek lenni, intenzív szolgáltatást és legjobb ellátást nyújtani. Szeretnénk, hogy a nálunk történő vásárlás kellemes élmény legyen.

2019

velvesa Romániában

A www.velvesa.ro román e-shop elindítása, amely az első hírnöke volt annak a tervnek, amely valamennyi országot közös velvesa márkanév alatt egyesíti. Egy nagy változáson kezdtünk dolgozni - teljesen új dizájn a velvesa márkanév alatt működő összes e-shopban.

2018

Fejlesztések

A raktárhelyiségek többféle átalakításon estek át. Optimalizáltuk a logisztikai rendszert, ezáltal minimalizáltuk a hibákat a megrendelések feldolgozásában és csomagolásában. A kibővített raktár, az egyre növekvő megrendelések és egyéb tervek szintén igényelték a csapat megerősítését.

2015

Új helyiségek

Nagy költözés az új irodai és raktárhelyiségekbe. A nagyobb tér lehetővé tette az elektromos masszázságyak gyártásának megkezdését saját Lipt márkanév alatt.

2013

Együttműködés masszázsiskolával

A trencséni Rege masszázsiskolával kezdtünk együttműködni, ahol intenzív terheléssel teszteljük a masszázságyakat és a berendezéseket. A tanfolyam résztvevői kipróbálják masszázsolajokat, köpölyözőket, az egyszerhasználatú papírprogramot, fertőtlenítőszerket és más masszázskellékeket is.

2012

Magyar e-shop

Az e-masszor.hu doménán keresztül lépünk a magyar piacra. A nagy magyar piac széles wellnessz kínálatával kihívást jelent számunkra.

2011

Maser.sk

Megvásároljuk a maser.sk doménát és befektetünk annak átalakításába és megújításába. A cseh ügyfelek részére létrejön az e-maser.cz e-shop, amely később maseri.cz néven működik.

2010

A vállalat kezdetei

Kezdetben volt az ötlet, hogy megfizethető áro a piacra hozni minőségi felszerelést masszőrök és gyógytornászok számára. Létrejött a lipt.sk és a lipt.cz e-shop termékkínálattal a szlovák és cseh piac részére.

Tanácsra van szüksége? Írjon nekünk.