Növényi

A növényi masszázsolajokat különféle feldolgozási módszerekkel nyerik magvakból, diófélékből vagy növényi részekből. Ezek a legnépszerűbb masszázseszközök.

A növényi masszázsolajok nem tartalmaznak paraffint, részben felszívódnak a bőrbe, kezelik, tápanyagokkal látják el. A tiszta egyfajú növényi olajok a masszázs mellett natúrkozmetikumként is használhatók a bőr-, haj- és körömkezelésekhez, pakolásokhoz. Alkalmasak érzékeny bőrre és a legkisebb gyermekek masszírozására is. A növényi olaj alkalmazása után a bőr regenerálódik, hidratált és rugalmas lesz.

A paraffinos masszázsolajokkal ellentétben a növényi masszázsolajok eltérő állagú és hatásúak lehetnek. Ezért keverékekké kombinálják őket, hogy a bőrre gyakorolt ​​hatásuk kiegészítse egymást. A mandula-, makadámia-, napraforgó- és szezámolaj leggyakrabban keverékekben található meg.

A növényi masszázskeverékeket elsősorban természetes illóolajokkal dúsítják. Nemcsak kellemes aromát adnak nekik, hanem a hordozó növényi olajban hígított illóolajok különféle jótékony hatásokat biztosítanak a szervezetnek és a pszichének.

A növényi masszázskeverékek között szerepelhet még csokoládé, ill kakaómassza, lecitin, mentol, gyógynövénykivonatok és zöld tea vagy parfümök.

A növényi masszázsolajnál figyelembe kell venni, hogy természetes termékként oxidálódik. Annak ellenére, hogy E-vitaminnal (tokoferollal) tartósítják, a növényi olajok nem rendelkeznek a paraffinos masszázsolajokéval, ezért célszerű sötétben tárolni, és nem szabad sokáig nyitva hagyni. Emiatt a növényi masszázsolajokat kisebb kiszerelésben 100 ml-től is kínáljuk.

A kisebb kiszerelésű növényi masszázsolajokat a mobilmasszőrök is értékelni fogják, utazáskor is megfelelelő, vagy ha szeretné kipróbálni, hogy az olaj megfelel-e Önnek és vendégeinek. Alkalmasak olyan hobbi masszőrök számára is, akik csak családot és barátokat masszíroznak, és nincs idejük felnyitás után az ajánlott időn belül elfogyasztani a nagy csomagolású növényi masszázsolajat.

A legkedveltebb növényi masszázsolaj a levendula, kellemes gyógynövényes aromája és nyugtató hatása a testre és a lélekre. A szőlő növényi masszázsolaj édes illatával és öregedésgátló hatásával is csábító. A rozmaring masszázsolaj kiválóan alkalmas a fáradt lábakra és taplakra, mely gyengéden hűsít és frissít.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 125 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 125 termékek