Igazító zoknik

Az igazító zokni speciális formájú terápiás segédeszköz, nyitott elülső résszel és 4 bevarrt ujjelválasztóval rendelkezik. Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt alkalmas.

Helyes használat esetén az igazító zokni segít az ujjak és a talpak fájdalmán és fáradtságán, amelyek a hosszan tartó járás, állás, szúk cipők, magassarkúk viselése, meleg időben a lábak duzzanata stb. miatti terheléséből adódnak.

Az igazító zoknit gyógytornászok és láborvosok is ajánlják a gyakorlatok mellett kiegészítő kezelésként olyan lábproblémák esetén, mint a kalapácsujjak, görbe vagy összenyomott lábujjak, bütykök (hallux valgus), lúdtalp vagy fájdalmas sarok.

Cipőbe vagy gyaloglásra nem alkalmasak, az utasítások szerint mindig ülve vagy fekve hordja, mikor nem terheli a lábát. Fokozatosan kezdje viselni, a napi néhány tíz perctől az egész éjszakás viseletig.

Az igazító zoknik nagy arányban pamutból és többféle színben készülnek. Válassza ki a lábának megfelelő méretet, és kövesse az érzéseit a szín kiválasztásakor, hogy élvezze az igazító zokni rendszeres viselését.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 3 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 3 termékek