Rehabilitációs segédeszközök

Eszközök széles választéka mozgáshoz, rehabilitációhoz, masszázshoz és önmasszázshoz, alkalmas gyógytornász rendelőbe és masszázsszalonba, valamint otthoni edzéshez.

A testmozgást és a rehabilitációt szolgáló segédeszközöket masszázshoz és önmasszázshoz egyaránt alkalmazzák. A gyermekek és felnőttek mozgásához való rehabilitációs segédeszközöket nem csak sérülések és műtétek utáni gyógyulásra, hanem a mindennapos otthoni vagy gyógytornásznál végzett edzési gyakorlatokra is használhatók. A triggerpont masszírozó, görgős hengerek és egyéb segédeszközök alkalmasak az izmok fájdalmas trigger pontjainak kezelésére.

A rezgő masszázspisztoly modern eszköz a masszőr számára, és praktikus masszázseszköz a háztartás minden tagjának.

A könnyű szilárd habszivacsból vagy gumiból készült hengerek és labdák, valamint számos kiegészítő és tartozék masszázsra, önmasszázsra, rehabilitációra és regenerálódásra szolgálnak.

A torna alátétek kényelmes edzést tesznek lehetővé a fitneszteremben, az edzőteremben és otthon is. Gyakorlati célokra is alkalmasak rendezvényeken, workshopokon, uszodában ülve vagy fekve.

A kategóriában minőségi és kényelmes anyagból készült fitlabdákat is találhat különböző méretben és színben. Nemcsak edzőeszközként, hanem az ülés alternatívájaként is népszerűek a várandós nők és a kisgyermekes anyukák számára.

A masszírozó sünök különböző átmérőjű tompa tüskékkel és tűszeleppel ellátott labdák a nyomás szabályozására. A legalkalmasabbak a kézizmok és ízületek, különösen a tenyér és az ujjak tornáztatására, erősítésére és rehabilitációjára.

A kéz és a test rendszeres erősítése segít a masszőrnek és a gyógytornásznak is fitten maradni, és kevesebb erőfeszítéssel jobb masszázst végezni.

Az edzőgumik erősítésre és rehabilitációra használhatók. Az ellenálló erősítő gumi kompakt és könnyen hordozható, ugyanakkor hatékony segédeszköz.

Az egyensúly- és torna alátétek különböző típusú edzésekhez és rehabilitációhoz alkalmasak. Nem porózus, csúszásmentes, antibakteriális anyagból készültek, így nem szívják magukba a szennyeződéseket, a nedvességet és könnyen tisztíthatók. Robusztus, tartós, kényelmesen puha és kellemesen meleg alátétek, amelyek évekig kitartanak.

A Stabilo járókák elsősorban idősek otthonába készültek. A járókákat legfeljebb 220 cm magas emberek számára tervezték, teherbírásuk pedig 150 kg. A járóka alaptípusa fix zárral rendelkezik, találhat gáztartós és elektromosan vezérelt tartólemezemelős járókát is.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 66 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 66 termékek