RockTape

Rocktape kineziológiai szalagok a mozgásszervi rendszer kezelésére és regenerálására sportolás, megerőltető fizikai aktivitás vagy sérülés után.

A RockTape márkájú szalagok rendkívül rugalmasak. A felragasztás után 180%-os nyújthatóságukkal szabadságot biztosítanak a mozgásszervi rendszernek. Ugyanakkor hatékonyan stabilizálják az ízületeket, és hozzájárulnak az egészséges és természetes testtartáshoz.

A kineziológiai szalagok pamutból és nejlonból készülnek, extra tapadósak, erősek és kiváló minőségű, hipoallergén ragasztót tartalmaznak. Felragasztás után a bőr gyengéden megemelkedik, ami erősíti a vér és a nyirok áramlását az érintett területre. Hatékonyan enyhítik a fájdalmat, az izomgörcsöket és elősegítik a zúzódások vagy duzzanatok gyorsabb gyógyulását.

A kínálatban megtalálhatóak klasszikus tapek, amelyek univerzálisan használhatók sport- és nem sporttevékenységekhez, alacsonyabb ragasztótartalmú szalagok érzékeny bőrűek vagy gyermekek számára. A H2O szalag rendkívül ellenáll a víznek és az izzadságnak, így különösen alkalmas vízi sportokhoz.

 

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 3 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 3 termékek