Tusolás, szaunázás, hámlasztás és tisztítás | velvesa.hu

Wellness kiegészítők

Wellnessz kiegészítők széles kínálata, amelyet otthon használnat fürdés vagy zuhanyozás során, szaunában, masszázshoz, a bőr serkentésére valamint a narancsbőr elleni küzdelemben.

Értékelni fogja a természetes anyagból készült kesztyűt és masszázskefét a szaunában vagy otthon a fürdőszobában. A hosszú fogantyúnak köszönhetően eléri a hátat és a lábat is, így gondoskodhat az egész test bőréről.

A fából vagy műanyagból készült kis méretű masszázs segédeszközök vagy az ovális végződések játékos formában kapcsolják be a gyermekeket a masszázsba. A talpmasszázs során a párnák és görgők stimulálják a talpon található reflexpontokat. Ez a masszázs ellazítja az egész testet és enyhíti a fájdalmat.

Különösen népszerű eszköz a fejmasszírozó. Ez a lekerekített végű masszázspók rugalmas fémnyúlványok segítségével kellemesen ellazítja a fejbőrt, enyhíti a stresszt és segít fejfájás esetében. Rendszeres használatával serkenti a fejbőr vérellátását, amelynek pozitív hatása lehet a haj növekedésére és minőségére.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 34 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 34 termékek

Ez a weboldal sütiket használ a lehető legkellemesebb felhasználói élmény elérése érdekében. Több informació