Masszázsszékek

Masszázsra és gyógytornára alkalmas professzionális masszázsszékek fém illetve fa szerkezettel. Székek masszőrök, gyógytornászok, orvosok, kozmetikusok számára.

A leggyakoribb probléma, amellyel a kliensek masszőrhöz fordulnak, a hátfájás, különösen a nyak tájékán, amelyet az ülő életmód okoz. A masszázsszéken végzett masszázs lehetővé teszi, hogy a masszőr jól hozzáférjen a váll és a nyak teljesen ellazult izmaihoz.

A masszázsszékek kényelmesen kárpitozottak, az egyes részek magassága állítható. Így alkalmazkodnak a kliensek magasságához. A székek dinamikus terhelhetősége akár 130 kg.

Összecsukott állapotban nem foglalnak sok helyet, könnyen hordozhatók hordtáskában, mivel típustól függően súlyuk 8,5 – 9,7 kg. Praktikus mobil masszőrök, illetve a széken végzett office masszázshoz.

TIPP: Szeretne többet megtudni a széken végzett office masszázsról vagy arról hogyan néz ki a mobil masszőr munkája?

Kínálatunkban találhat fix, vagy állítható ülésmagasságú székeket is. A praktikus, puha kárpitozású székek alkalmasak a masszázságyakhoz. Az arcmasszázs, reflex talpmasszázs és több más terápia, kezelés során a terapeuta ül. A székek kényelmes ülést biztosítanak, kellemes formatervezés, a műbőr színe összhangban van a masszázságy színével.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 7 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 7 termékek