Mobil masszőr - megfelelő munka számomra?

2021.1.21.A masszőr életeOvasás 10 perc

Az ülő munka és a nagy mértékű stressz terheli gerincünket, ízületeinket, izmainkat és pszichénket. Ezért az ügyfelek nemcsak kényelmes megoldást keresnek online vásárlás formájában, hanem növekszik az otthon kényelmében kínált szolgáltatások iránti keresletet is. Ide tartoznak a mobil masszőrök szolgáltatásai is.

Mobil masszőr kep

Az emberek kezdenek rájönni, hogy ha a testüktől és szellemüktől nagy teljesítményt szeretnének, rendszeresen gondoskodniuk kell róluk, például masszázs formájában.

Aki masszázsra vágyik, alapvetően két lehetősége van - a leggyakoribb megoldás a masszázsszalon vagy wellnessz- létesítmény felkeresése. A másik lehetőség az otthon kényelmében, a mobil masszőr rendelése.

Az ügyfelek így időt spórolnak vagy inkább az otthoni környezet intimitását választják, ahol biztonságban és kényelemben érzik magukat.

Hogyan dolgozik a mobil masszőr?

A mobil masszőr a megbeszélt időpontban érkezik az ügyfél otthonába. Az ügyfél elegendő teret biztosít a masszázságynak és a masszőr munkájának.

A massázságyat és a felszerelést a masszőr hozza magával. Az ügyfél használhatja saját törölközőjét és lepedőjét.

Ugyanúgy, mint a szalonban végzett masszázskor, itt is bevezető beszélgetés szükséges, amely során a masszőr az esetleges ellenjavallatokról kérdez, az ügyfél pedig elmondja milyen nehézségei vannak és mit vár a masszázstól.

A masszázs után az ügyfél felöltözik, kifizeti a szolgáltatást, a masszőr a masszázságyat és minden kiegészítőt becsomagol és távozik. Az ügyfél tovább pihen saját otthonában.

Saját szalon vs. mobil masszőr

Előnye az egyszerűség, szabadság és rugalmasság - nincs helyiség keresése, nincs épületmódosítás és a higiénia szigorú követelményeiek teljesítése, nincs szükség bútorok és kiegészítők vásárlására. Sokkal kevesebb gondja lesz, ha megszakítja vagy abbahagyja a masszírozás vállalkozását vagy ki akar menni külföldre.

Másrészt a környezet, amelyben a mobil masszőr dolgozik, mindig új és idegen számára, és soha nem tudja, mire számíthat - mennyi helye lesz és milyenek lesznek a munkakörülmények (szobahőmérséklet, illatok, hangok, családtagok, gyermekek, háziállatok jelenléte).

A mozgó masszőrnek ezért rugalmasnak és kiegyensúlyozottnak kell lennie, aki készen áll a váratlan helyzetek kezelésére.

Tegye magát ismertté

Ma már nem jelent problémát az ügyfelek tájékoztatása az Ön által nyújtott szolgáltatásokról. Mobil masszőrként azonban egy kicsit más típusú ügyfélkört szeretne elérni, mint egy masszázsszalon. Ezért használja az internet által kínált összes lehetőséget.

Tájékozódjon a közösségi hálókon, vegye igénybe a helyi egyesületeket, hagyjon elérhetőséget a professzionális testszolgáltatást nyújtóknál - pedikűrösök, manikűrösök, fodrászok, wellnessz.

Ne habozzon befektetni egy professzionálisan megtervezett weboldalra. Vigyen magával névjegykártyákat, és hagyja azokat az ügyfeleknél arra kérve őket, hogy adják barátaiknak is.

Mobil masszőr kep
A mobil masszőr könnyen bemutatható a közösségi hálókon, de a klasszikus névjegykártyák is még mindig hatékonyak.

A masszőrt dicséri a keze és az általa nyújtott szolgáltatások, de ez gyakran nem elegendő a megfelelő ügyfélkör kialakításához.

Utazás és idő

Különbség van az ügyfelek időzítésében is. Míg a szalonban az időbeosztás viszonylag pontos, az ügyfelekhez történő utazáskor előfordulhat, hogy a forgalmi helyzet miatt a masszőr késik.

Míg az otthon kényelemében és a masszázs után kellemesen megpihent ügyfelek gyakran nincsenek időhöz kötve, a masszőrnek mégis fegyelmezettnek kell lennie, hogy próbálja betartani a megbeszélt időpontot.

A masszázsszalonok általában lemondási díjat számláznak a masszázs lemondásakor közvetlen a megbeszélt időpont előtt. A mobil masszőr munkája az ingázás miatt bonyolult, ezért a lemondási időnek hosszabbnak kell lennie (legalább 24 órával a masszázs előtt), hogy meg tudja tervezni az utazást a következő napra.

A logisztika és az utazás megtervezése kulcsfontosságú a mobil masszázsoknál, hogy a masszőr ne töltsön több időt utazással, mint masszírozással. Ne felejtse el a masszázs árába belefoglalni az egyéb szállítási költségeket, például a parkolást.

Ha a masszázsszalonok nyitvatartási idején kívül is nyújt szolgáltatásokat, akkor több ügyfelet tud szerezni.

Biztonság és kommunikáció

Sok masszőr, különösen a hölgyek, szintén fontolóra veszik a biztonság kérdését. Ezért célszerű a bemutató tevékenysége során egyértelműen közölni, hogy milyen masszázst kínál és leszögezni, hogy ez nem erotikus szolgáltatás.

Ha valami nem egyértelmű az ügyfél telefonos, e-mailes vagy személyes megrendelésénél, fontolja meg a megrendelés elfogadását.

Kommunikáljon kellemesen, udvariasan, de szakszerűen. Ne féljen a szakmai terminológiától. Fontos, hogy komolyan és magabiztosan viselkedjen.

Az új kliensek esetében, akikkel még nem alakult ki kölcsönös bizalmas kapcsolat, ragaszkodjon például ahhoz, hogy az ügyfél a masszázs ideje alatt legalább fehérneműben legyen.

Fizika és felszerelés

A masszázsszalonnal ellentétben, ahol a masszőr minden masszázs-segédeszközzel rendelkezik, a mobil masszázsnál figyelembe kell venni, hogy milyen típusú masszázst lehet nyújtani otthoni környezetben.

Lávakő melegítő edényt valamint masszázságyat és egyéb felszerelést lift nélkül felcipelni a hetedik emeletre, biztonságosan és kényelmesen elhelyezni az ügyfél lakásában és masszázs után fertőtleníteni, problematikus lehet.

Ezért a mobil masszőr kínálata elsősorban olyan technikából áll, amelyhez elegendő a keze és a masszázságy. Vegye figyelembe fizikai képességeit és válasszon könnyű de stabil összecsukható masszázságyat.

Mobil masszőr kep
A Lipt D-05 masszázságyat egy pillanat alatt összecsukja és oda szállítja, ahova szükséges

Mindig ajánljon semleges, illat mentes masszázsolajat és legalább két vagy három másik olajat is, hogy az ügyfél tudjon választani.

Hordjon megfelelő mennyiségű olajat kisebb flakonokban. Praktikus minden olajat olyan edényben tartani, amelyből nem folyhat ki. Így nem teszi tönkre a többi segédeszközt a táskában.

Előre megkérheti az ügyfeleket, hogy készítsenek saját lepedőt, fürdőlepedőt és törölközőt, ezzel helyet spórol. Célszerű hordani zenét és a hordozható hangfalat.

Az illatos gyertyák vagy pálcák inkább megfelelők, mint az aroma diffúzorok, amelyek tápellátásra szorulnak és minden látogatás után ki kell önteni belőlük a maradék vizet.

Mobil masszőr kep
A mobil masszőr munkájához az illatos gyertya praktikusabb, mint az aroma diffúzor.

Ne felejtse el a tollat és az összes olyan dokumentumot, amelyet az ügyfélnek ki kell töltenie, például utasításokat és rövid egészségügyi kérdőívet. Hordjon magával masszázsdokumentumokat (igazolást, amely alapján masszázs válallkozást folytat), névjegykártyákat és promóciós anyagokat. A notebook, tablet vagy a napló felbecsülhetetlen segítség.

Tárolja a felszerelést praktikus táskában, hogy mindennek állandó helye legyen. Jó, ha egy pillanat alatt ellenőrizheti a táska tartalmát, így elkerülheti, hogy a berendezés egy részét véletlenül az ügyfélnél felejti. Ezenkívül gyakorolja a masszázstáska becsomagolását, hogy professzionális nyugalommal végezze a kliensnél is.

Ne feledje, hogy a masszázságy és a többi felszerelés hordozása fizikailag megerőltető, ezért kímélje a hátát, lazítson, tervezzen kivitelezhető számú masszázst egy napra és kényeztesse magát szabad napokkal.

Adott esetben használhat kis méretű kocsit is a poggyász és a masszázságy szállítására az autóból az ügyfél házához. Rendszeresen ellenőrizze, hogy minden berendezés működik-e és nem hiányzik-e valami.

Javasolhatja a törzsvásárlóknak, hogy vásároljanak otthonra összecsukható masszázságyat. Nem kell magával hordania és az ügyfél otthon használhatja az ágyat otthoni masszázsokhoz. Előnyös azokban a családokban, ahol többen is sportolnak vagy azoknál, akik rendszeresen és gyakran masszíroztatják magukat.

Mobil masszőr kep
Javasolhatja a törzsvásárlóknak, hogy vegyenek otthonra összecsukható masszázságyat

Ár

Ne gondolkozzon abban, hogy ha a mobil masszőr nem fizet bérleti díjat, akkor az általa kínált masszázsnak olcsóbbnak kell lennie. Gyakran ennek az ellenkezője igaz.

Az ingázás, a felszerelések hordozása, újravitele, kicsomagolása és becsomagolása, valamint az ügyfelek megrendeléseinek igényes egyeztetése megérdemli a jutalmat. Végül is azt a kényelmet nyújtja ügyfeleinek, amire vágynak.

Állítson össze egyszerű, áttekinthető árlistát, különítse el a masszázs árát és a szállítás árát, így előnyösebb több embert egy helyen masszírozni.

Ne feledje, hogy gyakran kényelmetlen körülmények között, utazás közben fogja használni az árlistát, így szükséges hogy gondolkodás nélkül kiismerje magát benne.

Döntés

Ha olyan masszőr, aki szereti a kihívásokat, szeret új emberekkel megismerkedni, szeret utazni és értékeli a környezet változását ugyanakkor tudja, hogyan kell megőrizni a békét és a belső nyugalmat, akkor a mobil masszőr munkája megfelelő Önnek.

Folyamatosan új kihívásokat kínál, kellemes változás a masszázsszalon rutinjához képest és nem igényel magas kezdőtőkét.

Végül a választás a masszázsszalon és a mobil masszázs között nem vagy - vagy. Viszonylag könnyen kombinálható és élvezheti a masszőrmunka mindkét módjának előnyeit.

Inspirálta Önt a cikk valami újra, de nincs meg hozzá a szükséges felszerelése?
[blue_block_text]

Hozzászólások a cikkhez 0

Legyen Ön az első, aki hozzászól.

Ez a weboldal sütiket használ a lehető legkellemesebb felhasználói élmény elérése érdekében. Több informació