Affiliate/Társult vállalkozás - keressen pénzt banner segítségével

Helyezze el bannerünket vagy linkünket a weboldalán és pénzt kereshet. Minden egyes vásárlás után, amely a weboldalon található linken történik, jutalékot fizetünk ki.

E-shopunkban több mint 1 600 terméket található. Naponta több tucat masszőr és terapeuta vásárol fogyasztási cikkeket (masszázsolajok és emulziók, egyszerhasználatos lepedők és huzatok fejtámlához, ...) és különféle masszázshoz és terápiákhoz szükséges eszközöket.

Csak annyit kell tennie, hogy weboldalán feltünteti bannerünket vagy az e-shopunk linkjét, amelyet ingyen biztosítunk, Önnek nem kell mást tennie. Ha a weboldal látogatói rákattintanak az e-shopunkra és megrendelést adnak le, akkor Ön azonnal pénzt keres.

A jutalékot évente egyszer (a következő év januárjában) fizetjük ki, függetlenül annak összegétől. A jutalék összegét az általunk létrehozott számlán/profilon követheti nyomon.

Az ajánlat masszázsiskolák, masszőrök, terapeuták, sportedzők vagy sajnát honlappal ill. Facebook profillal rendelkező orvosok számára érévényes.

Sógor Sarolta

Ügyfélszolgálat 08:00 - 16:00

Sógor Sarolta

Szeretne a partnerünk lenni? Írjon nekünk.