Sport és fizio

Ebben a részben olyan termékeket talál, amelyek az izom-, ízületi- és ínfájdalmak megelőzésére és enyhítésére, valamint a sérülések és műtétek utáni regenerálódásra szolgálnak.

A szalagozás, legyen szó rugalmas kineziológiai szalagokról vagy merev vagy félrugalmas szalagokról, a sporthoz, a sportgyógyászathoz és általában a rehabilitációhoz tartozik.

A népszerű fájdalomcsillapítók a mentolt, metil-szalicilátot és gyógynövénykivonatokat tartalmazó kenőcsök és balzsamok, mint például a Namman Muay Thai kenőcs, a Medistik vagy a tigrisbalzsam. Univerzálisak, és segítenek felkészíteni a szervezetet a nehezebb fizikai tevékenységekre, megelőzik az izomfáradtságból eredő görcsöket, valamint terhelés után ellazítják az izmokat, inakat és ízületeket. Alkalmazásukkor a zúzódások gyorsabban felszívódnak, és a zúzódásos szövetek begyógyulnak. Masszírozáskor az izomgörcsök és a fájó foltok enyhítésére szolgálnak.

A rehabilitációs segédeszközök széles skálája létezik. Találhat benne habhengereket masszázshoz és edzéshez, edzőszőnyegeket, edzőeszközöket, például fitballokat, ellenálló szalagokat és masszázst, önmasszázst és regenerációt segítő eszközöket - masszázssünöket, rezgő pisztolyokat, egyensúlypárnákat és hasonlókat.

A Spiral Spinal Stabilization gyakorlatok kedvelőinek nemcsak az SM-rendszerhez való köteleink állnak rendelkezésünkre, hanem az ilyen típusú rehabilitációs és erősítő gyakorlatokhoz egyéb segédeszközök is.

Sportolók és sportegyesületek számára praktikus segédeszközöket szállítunk izom- és ínsérülések azonnali kezelésére. A kisebb sportsérülések elsősegélynyújtása elsősorban a sérült terület gyors lehűtését jelenti. A rehabilitáció részeként praktikus kötszereket kínálunk.

Ha gyakran utazik sportcsapattal vagy masszázsra vendégeihez, minden bizonnyal érdekelni fogja a praktikus és masszív, sok rekesszel és praktikus elosztással rendelkező medic táskák kínálata.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 155 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 155 termékek