Masszázs

Fő kategóriánkban mindent megtalál, amire szüksége lehet egy jó masszázshoz vagy a masszázsszalon, illetve a gyógytornász remdelőjének felszereléséhez.

A masszőrök és a gyógytornászok alapvető munkaeszköze a masszázságy. Kiegészítők széles választékát kínáljuk a fa-, illetve alumínium szerkezetű összecsukható masszázságyakhoz, mint például pozicionáló hengerek, hordtáskák, masszázsalátétek, fejtámlák, lepedőtartók vagy elektromos melegítő alátétek. Masszázságyainkat több ezer vásárló és diák hitelesíti több masszázsiskolában is.

A gyógytornász és a masszőr munkájában a legmagasabb szintű kényelem az elektromos ágy.

A stabil ágyakat elsősorban az egészségügyi intézmények értékelik.

A masszázsszékek alkalmasak mobil masszőrök számára, valamint az alapos nyak- és kézmasszázsra. Találhat itt masszázsszék kínálatot is, amelyen a masszőr ülhet, miközben masszírozza az arcot, a fejet vagy a lábat.

A klasszikus masszázshoz szükséges felszereléshez tartoznak a masszázseszközök. A legnépszerűbbek a masszázsolajok, akár növényi, akár ásványi eredetűek. Ha saját masszázsolajat keveri, vagy aromaterápiát gyakorol, érdekelni fogja az illóolajok választéka. A sport- és szépségmasszázs területén masszázskrémeket, emulziókat használnak. A masszázsok és terápiák nem végezhetők lepedő és törölköző nélkül. Nem szőtt anyagból vagy papírból készült egyszer használatos lepedők, tiszta pamutból készült törölközők és fürdőlepedők vagy sport gyorsan száradó törölközők, mindezt többféle színben és méretben is megtalálhatja.

A masszőrök és a gyógytornászok ritkán szakosodtak csak a klasszikus masszázsra. Ha Ön is gyakorolja a köpölyözést köpölyökkel, vagy lávaköves masszázst, illetve maderoterápiát, akkor minden bizonnyal fog választani eszközkínálatunkból ehhez a masszázstípushoz.

A higiénia és a fertőtlenítés már törvényileg is elengedhetetlen feltétele az emberi testet ápoló létesítmények működésének. Válasszon a különféle formájú fertőtlenítőszerek széles választékából, papírprogramból, például törölközőkből, kéztörlőkből és fertőtlenítő gélekből és szappanokból.

A szalon és magának a masszőrnek a felszereléséhez különféle kiegészítőket kínálunk, mint például paravánok, modellek, plakátok, masszőrruházat, melegítő alátétek vagy palackok és pumpák.

Kínálatunkat elektromos masszázskészülékek egészítik ki, melyekkel gazdagíthatja a terápiát, vagy kényeztetheti magát cellulit elleni vagy pihentető masszázzsal.

Egyszerre és kedvező áron, kedvezményes csomagok formájában juthat hozzá alapvető masszázsfelszereléshez.

Szívesen adunk tanácsot a masszázsfelszerelés kiválasztásához.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 728 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 728 termékek