Márka Beurer

A német gyártót, amelynek mottója az "egészség és jólét", 1919 óta jellemzik az egészségmegelőzésben és -megőrzésben használt termékek szakembereként.

A Beuer portfóliójában talál olyan orvostechnikai eszközöket, mint például vérnyomásmérők vagy hallókészülékek, valamint kisbaba termékeket (légzésfigyelők, szívókészülékek stb.), szépségkategóriát a testápoláshoz (manikűr, pedikűr, fodrászat stb.) valamint egy wellness kategóriát, amelynek termékeit mi is kínáljuk az e-shopban.

Kiváló minőségű melegítő- és masszázs eszközöket választottunk a Beurer kínálatából. A kiválasztott testrészek (lábak, nyak) vagy univerzális masszázseszközök melegítő funkcióval, több fejjel, melegítő takarók, takarók és papucsok német minőségben, pontos feldolgozással és egyszerű kezhetőséggel.

A fáradt valamint megfázott izmok megelőzésének és elsősegélyének legjobb eszköze a száraz hő és a masszázs. Az elektromos melegítő alátétek és takarók segítenek a fáradtság, megfázás, végtagok megfázása, menstruációs fájdalom estében a meleg kellemes anti-stressz hatású.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 32 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 32 termékek