Arcszauna BEURER FS60

Arcszauna BEURER FS60

17 990 Ft
14 165 Ft ÁFA nélkül

										
																		
																		
																		
																		
																		
								
+
-
17 990 Ft
14 165 FtÁFA nélkül

A BEURER FS60 arcszauna többfunkciós készülék bőrápoláshoz, inhalációhoz és aromaterápiához.

A csomagolás két tartozékot tartalmaz. Az arc szauna tartozék kozmetikai bőrápolásra szolgál. A forró gőz segít megnyitni a pórusokat, és lehetővé teszi a bőr hatékony és mély tisztítását. Hidratálja a bőrt és felkészíti a további tisztításra. Rögzítsen másik tartozékot a készülékhez, és kényeztesse magát gyógyító, nyugtató inhalációval, amely segít köhögés és megfázás esetén, hidratálja a nyálkahártyát és ellazítja a légutakat. Az aromaterápiához tegyen néhány csepp illóolajat vattakorongra, és helyezze az illattartályba.

Az arcszauna folyamatosan állítható gőzteljesítménnyel és két teljesítményfokozattal van felszerelve, amely lehetővé teszi a hatás intenzitásának igény szerinti beállítását. A Beurer arcszauna kiváló minőségű anyagokból készült és tökéletes wellness élményt kínál az otthona kényelmében.

Használat: A készülékben lévő fémtartályt mérőpohárral töltse fel vízzel. Válassza ki a használni kívánt tartozékot. Csatlakoztassa a készüléket az elektromos hálózathoz, és forgassa el a kereket jobbra a 2. szintig. Várjon 3 percet, amíg a víz el nem kezd elpárologni a készülékből. Ezután forgassa a kereket balra az 1. szintig. Üljön le, és hajoljon a készülék fölé. Ne helyezze az arcát közvetlenül a maszkhoz Az arcszauna használata max. 20 perc naponta.
Belégzéskor ne kapcsolja a gőz intenzitását 2-es szintre, mert károsíthatja az érzékeny orrnyálkahártyát. Inhalálás javasolt max. 10 percig és 2-3 hetente egyszer.

Tisztítás: Hagyja kihűlni a készüléket legalább 10-15 percig. Tisztítás előtt győződjön meg arról, hogy a készülék áramtalanítva van. Vegye le az arcmaszkot vagy az inhalátort a készülékről az óramutató járásával ellentétes irányba forgatva, majd ürítse ki a víztartályt. Ezután tisztítsa meg a tartályt alumíniumhoz alkalmas vízkőoldó szerrel.
Tisztítsa meg a készüléket és a maszkokat puha, nedves ruhával, majd törölje szárazra. Ne merítse a készüléket vízbe, ne használjon éles tárgyakat és erős tisztítószereket, például alkoholt, acetont, benzint vagy súrolószert a tisztítás során.

Figyelmeztetés: Ha egészségügyi problémái vannak, vagy terhes, forduljon orvosához az arcszauna használata előtt. Szaunázás közben ne helyezze túl közel az arcát, égési sérülések veszélye áll fenn. Használat közben tartsa csukva a szemét.

Csomagolás:
1 x arc szauna
1 x inhalációs maszk
1 x illattartály
1 x mérőpohár
Használati útmutató

Vélemény

Írja meg véleményét a termékről.

Gyakori kérdések

  • Hogyan vásároljon
Hogyan rendelhetek?

1. az e-shopban leadott megrendeléssel regisztrált vagy nem regisztrált vásárlóként
2. telefonon munkanapokon 8:00 - 16:00 között
3. e-mailben az info@velvesa.hu

Hogyan fizethetek?

1. kártyával online
2. utánvéttel (készpénzzel vagy kártyával a futárnál)
3. banki utalással

A kártyás fizetés sikertelen volt, mi a teendő?

A kártyás fizetés általában a következő okok miatt sikertelen:
- helytelen kártyaadatokat adott meg, vagy a kártya lejárt
- nincs elegendő pénz a bankszámláján, vagy a kártyás fizetéshez beállított összeg nem elegendő

Hogyan tovább?
A következő módszerek közül választhat:
1. Kérjük ellenőrizze a kártya adatait, és regisztrálja újra a megrendelést. Figyelmesen adja meg a fizetéshez szükséges adatokat.
2. Ha más fizetési módot választott, hozza létre újra a megrendelést, és válassza az utánvétes fizetést vagy a banki átutalást.
3. A leadott megrendelés a rendszerünkben marad, ezért munkanapokon 8:00-16:00 vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, ahol megrendeléséhez más fizetési módot választunk.

Lehetséges-e változtatni a megrendelésben?

Általában nem jelent problémát az áru mennyiségének vagy típusának, a szállítási cím valamint a szállítás módjának megváltoztatása a megrendelésben. Kérjük mielőbb lépjen kapcsolatba velünk. Sajnos nem tudjuk módosítani a megrendelést, amelyet már becsomagoltunk és átadtunk a futárszolgálatnak.

Mikor kapom meg a megrendelést?

Ha megrendelését munkanapon 12:00 óraig leadja, a csomagot a következő munkanapon kézbesítjük. A raktáron lévő árura vonatkozik.

Ha a rendelt termék nincs raktáron, akkor telefonon értesítjük Önt az árukészlet és a megrendelés kézbesítésének várható időpontjával kapcsolatban.

A raktárunkból történő kiszállítást követően a futárszolgálat átveszi a csomagot:
GLS futár - a kézbesítés napján e-mailt kap, amely tartalmazza a csomag kézbesítésének idejét /3 órás időköz/. A csomagot átirányíthatja a futárszolgálat utasítása szerint.
Csomagküldő - a megrendelés kiválasztott pontra történő kézbesítésének napján e-mailt / SMS-t kap, amely tartalmazza a csomag átvételéhez szükséges kódot és egyéb utasítást. A csomagot bárki átveheti, aki megmondja a csomag átvételi kódját a gyűjtőhely üzemeltetőjének.

Visszaküldhetem az árut indoklás nélkül?

Igen, az árut indoklás nélkül visszaküldheti a kézbesítéstől számított 14 napon belül. Csak nem sérült árut lehet visszaküldeni. Csomagolja be az árut az eredeti csomagolásba.

Hogyan reklamálhatom az árut?

Bármilyen panasz esetén forduljon hozzánk.

Garanciális igény
- a megvásárlásától számított 2 éven belül
- a lehető leggyorsabban megoldjuk, a szállítás költségeit mi álljuk

Expressz reklamáció
- az expressz reklamáció ikonnal jelölt termékekreexpressz reklamáció azonnali termékcsere vagy a sérült alkatrész cseréje
- munkanapon 12:00 óráig jelezze nekünk a termék károsodását vagy meghibásodását (küldjön képet a sérülésről vagy a hibáról e-mailben)
- a következő munkanapon ingyenesen kézbesítjük az új terméket vagy alkatrészt

Garancia utáni panasz
- olyan gyorsan oldjuk meg, mint a garancia ideje alatt
- a költségeket az ügyfél viseli
- néha elég csak a hibás alkatrészt kicserélni, és a termék tovább működik - vegye fel velünk a kapcsolatot