Lepedők / Törölközők

Az egyszerhasználatos lepedő, fejtámla és ruházat már a legtöbb üzem higiéniai standardja közé tartozik. A kliens nagyobb kényelme érdekében a pamut lepedőkre és törölközőkre azonban még mindig szükség van.

A masszőrök, kozmetikusok, terapeuták, valamint rendelők számára alkalmas egyszer használatos lepedők különböző sűrűségű nem szőtt anyagból, papírból, pépből vagy anyagok kombinációjából készülnek (vízálló eldobható lepedők). Az egyszer használatos lepedő perforált változatai rendszeres időközönként előre kivágott perforációkkal rendelkeznek a könnyű letéphetőség érdekében. Az egyszer használatos lepedő megvédi a masszázságyat, széket, vizsgálóasztalt vagy más felületeket a zsírosodástól, illetve szennyeződéstől.

Az egyszer használatos fejtámlák alkalmasak fejtámlával és kivágással ellátott masszázságyakhoz, valamint masszázsszékek fejtámláihoz.

A klasszikus pamut lepedők alkalmasak a masszázságy lefedésére, valamint a szaunában és a wellness részlegben. A szauna lepedők kisebb, praktikus méretűek.

A pamut frottír törölközők és fürdőlepedők minden wellness létesítmény elengedhetetlen részét képezik. Különböző méretben, grammázsban és színben kínálunk törölközőket, mosdókesztyűket, hogy a masszázsszalon színpalettájához illeszthetőek legyenek.

Törölközőmelegítővel luxus ellátást nyújthat vendégei számára. Masszázs- és szépségszalonok, wellness létesítmények felszerelése.

A szaunázás terén nem csak szaunalepedőt és szaunakiltot, hanem szaunahaj turbánt is kínálunk, melyek praktikus kiegészítők lehetnek akár otthonra is.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 47 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 47 termékek