Masszírozó készülékek és segédeszközök

Masszázs segédeszközök és elektromos készülékek és kádak a test, különösen a hát, a nyak és a lábak masszírozásához.

Milyen masszázskészüléket, segédeszközt válasszunk?
Gondolja át, hogy testének mely részeit szeretné masszírozni, elektromos készüléket, vagy áramot nem igénylő segédeszközt szeretne, és nem utolsó sorban fontolja meg, mennyit szeretne befektetni. Gondosan tanulmányozza át az elektromos készülékek leírását, hogy megbizonyosodjon arról, hogy elégedett a kiválasztott készüléktípus által kínált funkciókkal.

A masszírozó eszközökkel nem csak otthona kényelmében, hanem munkahelyén vagy útközben is kényeztetheti magát kellemes testmasszázzsal és relaxációval. A kisebb masszázseszközök, masszázs segédeszközök alkalmasak utazásra, irodába, valamint otthoni nyak- vagy lábmasszázsra.

A talpmasszázshoz masszázskádakat is alkalmaznak, amelyekben a lába egy masszázzsal egybekötött pezsgőfürdőben ellazulhat.

A legtöbb masszázskészülék infravörös sugárzással is rendelkezik, ami mélyen felmelegíti az izmokat, és így megsokszorozza a masszázs hatásait, ilyen például a praktikus méretű, infrafűtéssel rendelkező masszázskészülék BEURER MG 21. A masszázsalátétet ülés közbeni masszázsra tervezték, és nagyra értékelik , például a hivatásos sofőrök, mert egyes típusok az autóban is használhatók.

A masszázspárnák az alsó hát és a nyak shiatsu-szerű masszázsára szolgálnak. A rezgőmasszázs eszközök alkalmasak anticellulit masszázsra.

A masszírozó eszközök kicsi és praktikus segédeszközök, amelyekkel gyorsan és egyszerűen masszírozhatja fejét, nyakát vagy a láb reflexpontjait. Az ilyen masszázs enyhíti a stresszt vagy a nehéz és duzzadt lábak érzését.

A masszázseszközök, segédeszközök jó ötlet hasznos ajándékként, amely a megajándékozott egészségét, immunitását örvendezteti és erősíti.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 26 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 26 termékek