Paravánok

Praktikus és ízléses beltéri kiegészítő nemcsak masszázsszalonok, hanem szállodák, wellnessz- létesítmények, pedikűr, manikűr, kozmetika számára egyaránt.

A masszázsszalonokban  paravánt használnak több masszázságy elválasztására vagy arra, hogy a vendégek átöltözhessenek.

A paravánok optikailag is feloszthatnak egy nagyobb teret kisebb, hangulatos részekre, és szép dekorációként szolgálnak a privát terek, például a konyha elválasztásához, vagy az ablak fényének eltompításához és árnyékolásához.

A kínálatban három-, négy- és hatrészes, különböző méretű és különböző anyagból készült paravánokat talál. Fából készült szerkezetük van, fényképészeti vászonnal, tengeri fűvel, rizspapírral, papírkötelekkel vagy fehér vászonnal töltve.


A fotóvászon paravánok a legnépszerűbb paraván típusok. A fa szerkezetnek köszönhetően könnyűek, de stabilak. A fotóvászon mindkét oldalán ugyanazt a képet vagy két különböző képet kínál, leggyakrabban természetes motívumokat, például virágot, vizet, bambuszt vagy köveket. A paraván fotóvászonja nem átlátszó, felülete könnyen tisztítható.

A lucfenyőből készült natúr paravánok rizspapír töltettel bármilyen belső térbe illeszkednek. Ennek a paravántípusnak az az előnye, hogy nem átlátszó, hanem áttetsző, átengedi a fényt, finoman tompítja és szórja azt. A semleges természetes anyagok kiegészítik a szalon bármely színkombinációját, és nem zavaróak. A fa paravánszerkezet két szélessége és három színe közül választhat.

A négyrészes, tengerifű töltetű paravánok robusztusabbak és akár 2 méter szélesek is. Érdekes kialakításuk van ívelt véggel. A tengerifű fonat kellemes természetes anyag, színbeállítási lehetőséggel. Négy élénk színben kínáljuk.

A tiszta, természetes vonalak és az egyszerűség kedvelőinek kínálunk bambusz paravánokat fehér vászon kitöltéssel. A tömör bambusz konstrukció világos fehér vászonnal minden belső teret díszít.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 16 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 16 termékek