Elektromos

Kiváló kényelem masszőrök, gyógytornászok, kozmetikusok, SPA és wellness létesítmények és azok vendégei számára.

Az elektromos masszázságy a legmagasabb kényelmet jelenti a masszőr munkájának és vendégei számára. A masszőr pontosan beállítja az ágy magasságát a vendég típusának és a masszázsnak megfelelően.

Kényelem a munkahelyen és nagy teherbírás
A teljes testmasszázs során az ágyat magasabb pozícióba állíthatja, lábmasszírozáshoz lejjebb pedig hátmasszázshoz a kényelmes munkavégzés érdekében. Nem fogja meglepni semmilyen vendégtípus, sem vékony, sem magas, hosszú mellkassal. Az elektromos masszázságyakat is nagy teherbírás jellemzi, típustól függően akár 270 kg.

A vendég biztonsága és kényelme
A vendégek, különösen az idősek, illetve a mozgáskorlátozottak értékelik azt a lehetőséget, hogy megfelelő magasságban üljenek az ágyon anélkül, hogy fel vagy le kelljen mászniuk. A masszázs után biztonságosabb, ha a vendég az ágy elhagyásakor a lába szilárdan a talajon van, nincs csúszás- és sérülésveszély.

Erős és csendes motor
A megbízható motor az elektromos ágy nagy teherbíró képességével kombinálva lehetővé teszi a terapeuta számára, hogy félelem nélkül nyomja a vendég testét masszázs vagy manipuláció közben.

Emelésvezérlés és felszerelés
Az ágy magasságának szabályozására többféle kézi-, láb- vagy keretvezérlővel rendelkezünk. A kézi- és lábvezérlőket a megfelelő végtag működteti, a keretvezérlő pedig az ágy lábai körüli keret, amellyel gyakorlatilag az ágy bármely oldaláról felemelve vagy kapaszkodva vezérelheti az ágy emelését.

Az elektromos és SPA/wellness ágyak a magasság változtatáson kívül kellemes használati kényelmet biztosítanak. Kényelmesen puha műbőrrel kárpitozottak, egyes típusok pedig kerekekkel vannak felszerelve a könnyebb kezelhetőség érdekében. A két- és háromrészes ágyak állítható részekkel rendelkeznek a nagyobb kényelem érdekében a különböző típusú masszázsok és terápiák során, mindkét oldalán kezelőszervekkel.

A többrészes elektromos ágyak az ágy színének megfelelő kárpitozott dugós arcnyílással vannak felszerelve, az egyrészes modellek pedig az ággyal megegyező színű, ergonomikusan kialakított fejtámlával ellátott fejtámlatartóval egészülnek ki. Az elektromos és SPA/wellness ágyak 71-74 cm szélesek, ami az optimális szélesség a masszőr munkájához és a vendég kényelméhez.

Egyes modellek motorkulccsal vannak felszerelve az ágy magasságának rögzítésére, hogy az ne mozduljon el, ha véletlenül megérinti a magasságszabályozót.

leírás elrejtése
A feltételeknek megfelelnek 8 termékek
SZŰRÉS
SZŰRŐ
Szűrő törlése

A feltételeknek megfelelnek 8 termékek